Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

www.MotoForum.bgКонцентратМултимедияТема: Как да покажем снимката която искаме
Страници: [1]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Как да покажем снимката която искаме  (Прочетена 12379 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Nick
"Не плащам аз ток, щото държавата нейната тока..."
Група Модератори
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: GL1500SE
Публикации: 3589

Аз не признавам Косово!

WWW Ел. поща
« -: Септември 06, 2007, 22:23:31 »

Когато искаме да покажем снимка трябва да знаем ето това:
1.Качваме снимката някъде из Net-а.
Аз моите ги качвам тук: http://www.foto.bg/ , не че няма по-добри сайтове, ами по навик Smile
2.Натискаме с десен бутон върху качената вече в Net-а снимка и отиваме най-долу върху properties.
3.Натискаме ляв бутон върху properties.
4.Копираме Address:
                  URL
а не адреса на сайта!
5.после paste върху отговора.
На мен лично ми е по-лесно да го маркирам (URL адреса) и да натисна бутона Вмъкни изображение.
Появява се [ img ]  пред адреса, и [ /img ] след адреса.

Пример:
Искам да покажа тази снимка:

1. Отиваме на сайта където се намира снимката:

2.С десен бутон върху нея кликаме с левият върху информация на изображението или properties:

3.Копираме посочения адрес:

4.Поставяме въпросния адрес на снимката някъде в нашия пост:

5.След като сме го поставили, и то е маркирано, натискаме бутона "Вмъкни изображение":

6.Появяват се едни такива неща:

Пожелателно е преди да натиснете Публикувай , да пробвате с Предварителен преглед, за да няма 5-6 поста от сорта:
"Не се получи",
"А, пак не се получи" ...
"Ко става тук бе?Пак не става"... и т.н.   Very Happy
Може да е досадна тема за които знаят, но надявам се полезна за тези които не знаят как да качат снимка

И друго:
Ако снимката е примерно във Facebook, няма как да се види от хора които нямат регистрация там...
« Последна редакция: Ноември 05, 2011, 00:22:09 последно от Nick » Активен
sergo
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Suzuki GSX1300R Hayabusa
Публикации: 4799

Suzuki 1100FR

« Отговор #1 -: Декември 07, 2007, 11:13:54 »

zdrawei brato az 6te ti obqsna kak da sloji6 snimka i az kolko sam se ma4il ako znae6 i sam pital ei taka kato teb smo mi davat linka na edna stranica kade pi6e kak stava ta :parvotrqbva da ima6 snimka nqkade iz neta slojena
az parvo slojih snimka vav snimka.bg
do tuk ok nali.6tom si sloji6 snimki vav saita dava6 desen buton nai ot dolo pi6e properties ili svoistva!ta 6tom dade6 desen buton dava6 nai ot dolo desen byton i izliza edin pravoagalnik i tam pi6e adress i pod nego o6te edin adress .kopira6 dolniq adres toi se otnasq za svoistvata na izobrajeniqta.6tom kopira6 tozi adressega ako barkam i ne stna kpirai gorniq.i taka posle dava6 na nqkoi tema da re4em i klikava6 na otgovora wse edno 6te dava6 komentar.i zapo4va6 da pi6e primerno ne6to oba4e ima edni pravoagalnici 6tom zadarji6 v/y tqh izliza kakvo ozna4ava wseki edin ot tqh bez da caka6.primerno edni ot tqh sa youtube,vmakni flas6 i na men treto mi e vmakni izobrajenie antiska6 nego i izlizat dve dumi4ki v skobi ili tam takova-mg ne6to si m/u tqh postavq6 tozi adres kade si kopiral se6ta6 li se i slaga6 go tam oba4e ne sam sigyren dali malko slaga6 mqsto m/y tqh zna4i opitai i dano da se poly4i ako ima ne6top pi6i 6te se opitam da pomogna aide soory ama powe4e ne mogada pi6a uspeh zna4i sorry za bukvite opitah se da ti go pratq na LS ama ne6te aide opitai moje da ima i gre6ki ama ne mi se opravqt

Превод:

здравей брато аз ще ти обясня как да сложиш снимка и аз колко сам се мъчил ако знаеш и сам питал ей така като теб смо ми дават линка на една страница къде пише как става та :парвотрябва да имаш снимка някъде из нета сложена
аз първо сложих снимка във снимка.бг
до тук ок нали.щом си сложиш снимки във сайта даваш десен бутон най от доло пише пропертиес или свойства!та щом дадеш десен бутон даваш най от доло десен бутон и излижа един правоъгълник и там пише адресс и под него още един адресс .копираш долния адрес той се отнася за свойствата на изображенията.щом копираш този адрессега ако бъркам и не стна кпираи горния.и така после даваш на някои тема да речем и кликаваш на отговора все едно ще даваш коментар.и започваш да пише примерно нещо обаче има едни правоъгълници щом задържиш в/у тях излижа какво означава всеки един от тях без да цакаш.примерно едни от тях са йоутубе,вмъкни фласш и на мен трето ми е вмъкни изображение антискаш него и излижат две думички в скоби или там такова-мг нещо си м/у тях поставяш този адрес къде си копирал сещаш ли се и слагаш го там обаче не сам сигурен дали малко слагаш място м/у тях значи опитай и дано да се получи ако има нещоп пиши ще се опитам да помогна аиде соору ама повече не могада пиша успех значи съжалявам за буквите опитах се да ти го пратя на ЛС ама неще аиде опитай може да има и грешки ама не ми се оправят
Активен
vaso666
ниво 4
Неактивен Неактивен

Публикации: 324

236613992
Ел. поща
« Отговор #2 -: Декември 07, 2007, 16:25:46 »

1. Отивате на http://up.drun.net
2. Избирате си снимката от бутона "Browse" и след това натискате "Upload"
3. След като се качи снимката отдолу се появяват линкове от които избирате примерно първия. Копирате линка и слагате директно в мнението си
4. Т'ва е
Активен
lipsss
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 7

кьорав карти не играе

« Отговор #3 -: Декември 07, 2007, 18:59:44 »

а от РС-то как става или неможе?  Surprised
Активен
voltage
Red Brigades
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: Yamaha V-Max - NEMESIS
Публикации: 230

121261118
« Отговор #4 -: Декември 07, 2007, 19:16:50 »

Отиваш примерно на този адрес :  http://imageshack.us/  кликаш на бутончето Browse избираш си снимка от твоя компютър, ОК , и полсе кликаш на копчето "Host it" чакаш според зависи от каква връзка имаш и получаваш картинката си качена у ВЕБ пространството ( серия от линкове ) копираш си примерно "Direct link" и го пускаш тук между двата тага които автоматично получаваш като избереш опцията " вмъкни изображение" от втори ред на опцийте над полето за писане ... това вече тука у форума .....
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Изпечатай
www.MotoForum.bgКонцентратМултимедияТема: Как да покажем снимката която искаме

Online Store
A-Pro ROAD STAR
A-Pro ROAD STAR

Цена: 172.0лв.

Pirelli Diablo 190/50 ZR17
Pirelli Diablo 190/50 ZR17

Цена: 259.0лв.

130/80-17 65S TT TRAILMAX
130/80-17 65S TT TRAILMAX

Цена: 202.0лв.

A-Pro FLENDER - черно
A-Pro FLENDER - черно

Цена: 764.2лв.

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.457 секунди с 20 запитвания.