Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

www.MotoForum.bgСтилШосейни - суперспорт/спорт/турист (Модератор: zlati)Тема: HONDA CBR1100XX Super Blackbird - Фен-клуб
Страници: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 67   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: HONDA CBR1100XX Super Blackbird - Фен-клуб  (Прочетена 67237 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
madmax1
макс
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: най-обикновен XX
Публикации: 134

« Отговор #585 -: Февруари 09, 2010, 00:55:42 »

Very Happy при мен беше любов от пръв поглед ... не че не съм изчел всякакви такива мнения .... нооо се убедих, че е моя мотор още с първя който покарах за проба .... не бих казал, че ВФР-а е по-некомфортен но просто не е същото  Very Happy до сега само BMW K1200S е нещо по-добро което съм пробвал но като цяло са близки  Very Happy
Активен
ЧЕФО
THE UNBORN
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: ZX12R;CBR1100XX;KLX650;XTZ750;NT400;AN400;XJ750;CX500;CB400N;Tuareg125; и други
Публикации: 8753

Не помня думите на врага, а мълчанието на приятеля

« Отговор #586 -: Февруари 09, 2010, 17:23:36 »

Полезна статия. Открих, че съм прав за някой неща. От доста време си мисля разни работи ама не бях сигурен дали не си внушавам. Surprised Определено предна гума БТ021 е пълен ташак. Гледаш я здрава и уж няма износване, но кормилото клати. Surprised И това се появи от самосебе си. Surprised За задната гума за сега не съм забелязал някви недостатъци. За маслото и аз съм съгласен, че полусинтетиката сякаш го чуства по-добре и определено смятам от тук нататък да карам само на полусинтетика. Хем е и по-евтино. И задължително кастрол. Да го духат Мотул с надутите си цени. Това за обтегача на ангренажа е дяволски вярно Smile Побърках се да случам от къде идва това проклето подрънкване като на вибрираща ламаринка и накрая установих, че е от обтегача, а мотора е на много малко километри. Surprised Предницата и на мен ми идва мека. Имам мерак за едни по-серт пружини, но за сега ми миришат краката с тази криза.
Статията е яка и за мен лично беше полезна. Поне сега знам, че не си внушавам, щом и другите собственици са забелязли същите неща.
Абе, я коментирайте и вие бе. Дайте да видим в България какво мислим? Very Happy
Активен
ЧЕФО
THE UNBORN
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: ZX12R;CBR1100XX;KLX650;XTZ750;NT400;AN400;XJ750;CX500;CB400N;Tuareg125; и други

« Отговор #587 -: Февруари 09, 2010, 17:28:16 »

.... до сега само BMW K1200S е нещо по-добро което съм пробвал но като цяло са близки  Very Happy

СТОП!!! Laughing Изсра се на метеното. Sad Ще се направя, че не съм го прочел това. Sad Иначе трябва да наспамя темата със 100 кила ла*на.
Моляте и ти се направи, че не си го писал, че го приемама, като лична обида. Чак настръхнах като камчийски нерез. Sad
« Последна редакция: Февруари 09, 2010, 17:29:53 последно от ЧЕФО » Активен
madmax1
макс
ниво 3
Неактивен Неактивен

« Отговор #588 -: Февруари 10, 2010, 00:26:43 »

Very Happy щом казваш нещо вероятно имаш основания бих се радвал да чуя сравнителен анализ от теб и на базата на какъв опит имаш наблюдения  Very Happy
Активен
ЧЕФО
THE UNBORN
ниво 5
Неактивен Неактивен

« Отговор #589 -: Февруари 10, 2010, 13:29:47 »

Просто няма база за сравнение, но нека не го коментираме тук. Има си специална тема посветена на недъгавите БМВ-та. Дай да не серем и тук. Тук е само за CBR1100XX.  Иначе не е проблем да ги затрупам германчетата с още 100 тона пумия, но не е това целта на тази тема. Заповядай в другата.  Confused
Активен
Vaser
ниво 2
**
Неактивен Неактивен

Мотор: Honda CBR 1100XX
Публикации: 78

« Отговор #590 -: Февруари 10, 2010, 21:09:40 »

Моя си го избрах някак си инстинктивно,след едно кръгче в градски условия.Хареса ми управляемостта при ниска скорост,въпреки тежестта му,а така също и с повечко газ по завоите.
  Спирачките са добри,и не мисля че DCBS-ът му е крайно нужен.
  Карам сКонтинентал отпред и отзад, и съм много доволен,ще продължавам с тях.
  Шумове не са ме смущавали по двигаатела,но все още на малко километри.
  Електрониката не ми е показвала рогцата си още,надявам се и да нямам това "удоволствие" скоро.
  Фаровете без ксенон наистина са недостатъчни,но поне е поправимо.
  Защитата от насрещния вятър,с оригиналната слюда,не ме кефише много,особено между 90 и 150.След това вече така или иначе се навеждам до резервоара.Вече имам нова слюда.Е, не съм я пробвал още но и това ще стане.Надявам се да се е подобрило положението поне малко.
  Задното окачване не ме е тревожило,за сметка на предницата.Там имам някой грижи.Още когато го взех,ми казаха че има удар отпред и е оправен.След като го покарах ми хареса и не забелязах нещо тревожно.Може и първоначално еуфорията да ме е подвела.Покарах го доста без да обслужвам предницата,и усещах поклащане само когато съм с повечко багаж.Когато отворих предницата, видях че левия ботуш  е бил зверски ударен,със скъсано ухо за калника,дори с лека кривина.Но това не е миродавно за мотора като цяло.Надявам се че със здрава предница този ефект да го няма или поне да е по-леко изразен.
Разхода на мотора е супер.Вида му след толкова години все още е актуален.(е поне мене ме радва много).
Надявам се че и вас ви радва. Smile

« Последна редакция: Февруари 10, 2010, 21:12:21 последно от Vaser » Активен
madmax1
макс
ниво 3
Неактивен Неактивен

« Отговор #591 -: Февруари 10, 2010, 21:40:55 »

Very Happy като спомена за управляемост при ниска скорост съм забелязал че ако пусна газта си върви с около 10-11км/ч ако искам да позяпам пейзажа това му качество много ми допада  Very Happy
 а на теб ти пожелавам все без проблеми да си караш ... на мен едно ухо ми завариха на полигона при мототехниката на черни връх, моето беше за магарето на фара и таблото и стана екстра
Активен
Vaser
ниво 2
**
Неактивен Неактивен

Мотор: Honda CBR 1100XX
Публикации: 78

« Отговор #592 -: Февруари 10, 2010, 21:57:37 »

Мерси.
  Не мисля да заварям ухото,защото ботуша не е ок,и ще смеям и кола.Той е с "шийка" в мястото на огъване,в резултат на последващото изправяне.Точно под трипътника е и не го видях когато го копувах. Surprised
Активен
madmax1
макс
ниво 3
Неактивен Неактивен

« Отговор #593 -: Февруари 10, 2010, 22:19:26 »

прав си сменяй и не се занимавай с глупости в крайна сметка това че караме мотори де ни приравнява автоматично към самоубийците  Smile Smile Smile
Активен
ЧЕФО
THE UNBORN
ниво 5
Неактивен Неактивен

« Отговор #594 -: Февруари 20, 2010, 23:01:31 »

Ей дупетя, имам едни краш тапи за ХХ за продаване. Very Happy Търся им 30лв. Тапите са супер. Embarassed Ако някой се интересува пуснал съм обява тук. http://forum.moto-zone.bg/index.php/topic,50510.0.html
Активен
joyrex
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Мотор: HONDA CBR XX 1100
Публикации: 45

111064296
« Отговор #595 -: Февруари 25, 2010, 13:55:34 »

Здравейте колеги
Честита нова година на всички с пожелания за много и абсолютно безаварийни километри на птиците ... ае на каквото се качите Smile  ( късно честитя ама кат не съм се появявал:) )

Имам питане.
Може ли да ми препоръчате добър бояджия че се хлъзнах с моя дракон и си е за боя.
И другото което е, как мога да си намеря номера на боята и прочие подробности около тази процедура. За пръв път ми е , до ся не бях падал така злокобно.
Активен
angel4o
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: иста е без каска
Публикации: 615

Grrrrrrrrrrrrrrrr

« Отговор #596 -: Февруари 25, 2010, 14:00:10 »

Моя номер на боята беше на една лепенка ,която беше залепена на арматурата на опашката, махаш седалката и се вижда.
Активен
NicKo
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Мотор: HONDA CBR 1100XX Super BlackBird
Публикации: 42

« Отговор #597 -: Февруари 28, 2010, 19:25:09 »

Здравейте колеги!От скоро съм собственник на въпросната "черна птица".Купих мотора от колегата който е писал преди мен. SmileЗа сега първите ми впечатления от мотора са много добри!Днеска го покарах повечко и останах много очарован от машината.Лесно се управлява въпреки тежестта си,много е стабилен на пътя а и мощността си казва нейното Very Happy.Има нещо обаче което не ми хареса.Колегата е внесъл мотора от Англия и километража му е в мили,а километрите са написани в ситно под тях и при висока скорост трябва да се взираш за да разбереш с колко караш, което е малко кофти...Та търся си табло което е разграфено само в km/h.Може и потрошено, но километража да е здрав.Другите уреди не ми трябват.Ако някой има нещо да свирка на лични.

Лека и безаварийна на всички!
Активен
angel4o
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: иста е без каска
Публикации: 615

Grrrrrrrrrrrrrrrr

« Отговор #598 -: Март 01, 2010, 09:41:40 »

Радвам се,че ти е харесал мотора, гледах си го с много мерак ,колега, относно таблото, Чефо ми беше дал телефона на един пич от варна,който имаше части за табло, може би той ще помогне....

п.с. пусни тука една снимка с лепенките,че ми е интересно как е станало
Активен
NicKo
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Мотор: HONDA CBR 1100XX Super BlackBird
Публикации: 42

« Отговор #599 -: Март 01, 2010, 16:59:24 »

Ето малко снимки:
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4

Колега дай ми номера на този човек от Варна да го попитам с какво разполага.

Ps.Аз съм сина на лицето което купи мотора от теб Very HappyОбраза от третата снимка.Мотора го караме двамата.Smile
Активен
Страници: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 67   Нагоре
Изпечатай
www.MotoForum.bgСтилШосейни - суперспорт/спорт/турист (Модератор: zlati)Тема: HONDA CBR1100XX Super Blackbird - Фен-клуб

Online Store
A-Pro ROAD STAR
A-Pro ROAD STAR

Цена: 172.0лв.

Pirelli Diablo 190/50 ZR17
Pirelli Diablo 190/50 ZR17

Цена: 259.0лв.

130/80-17 65S TT TRAILMAX
130/80-17 65S TT TRAILMAX

Цена: 202.0лв.

A-Pro FLENDER - черно
A-Pro FLENDER - черно

Цена: 764.2лв.

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.595 секунди с 20 запитвания.