Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

www.MotoForum.bgСтилOff-Road (Модератор: RODRIGUEZ)Тема: YAMAHA & SUZUKI & HONDA & KAWASAKI ДРЪН-КЛУБ!!!
Страници: [1] 2 3 ... 83   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: YAMAHA & SUZUKI & HONDA & KAWASAKI ДРЪН-КЛУБ!!!  (Прочетена 64405 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
ЧЕФО
THE UNBORN
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: ZX12R;CBR1100XX;KLX650;XTZ750;NT400;AN400;XJ750;CX500;CB400N;Tuareg125; и други
Публикации: 8753

Не помня думите на врага, а мълчанието на приятеля

« -: Януари 26, 2008, 23:03:15 »

Сами ли ще си изчистите глупостите от темата, или да моля ПАК Родригез? Имаше фЪн варяция на темата. По-подходящо е там да пишете глупости. Та сами или Родри?

Явно Родригез.
Благодаря Родри.
 Написано е в зелено в знак на благодарност. Very Happy
« Последна редакция: Февруари 07, 2010, 20:01:03 последно от RODRIGUEZ » Активен
CJ_
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Мотоциклетаджията ....
Публикации: 3598

« Отговор #1 -: Януари 27, 2008, 00:11:28 »

Мъжете като си мерят питоните ти недей да подлагаш дупе  Smile
Карай си чопарчето  Very Happy
Активен
ЧЕФО
THE UNBORN
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: ZX12R;CBR1100XX;KLX650;XTZ750;NT400;AN400;XJ750;CX500;CB400N;Tuareg125; и други

« Отговор #2 -: Януари 27, 2008, 11:06:51 »

Не разводнявай забавната тема. Не стига , че мотора ти е куц, ами се и обаждаш където не ти е работа. Марш при бавните веднага! И тоя чакал с моторизираната тесла да върви да прекопа градинката пред блока и да оди в АГРОфорума. Тук е за ендура, не за селскостопанска техника, пък било то и тесла с присаден двигател от мотокултиватор. Ареее дииии ръч ърт. Задвижвайте по леке лека.

Господи как уврежда мозъците бавната скорост! Sad Като ги гледам тия с 12-ките и с теслите колко са овредени се радвам, че съм си купил бърз мотоциклет. Very Happy
Активен
CJ_
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Мотоциклетаджията ....
Публикации: 3598

« Отговор #3 -: Януари 27, 2008, 14:10:08 »

Kakъв "бърз мотоциклет" бре ? То твойто гаден ЧОПЪР с полирани капаци на двигатела ХАХАХАХАХАХАХА хаиде отивай при браснарските столове и тихичко !
Активен
Chakala
One Idiot to rule them all
жис
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Thunderace 1000 R
Публикации: 879

Tenere ли е , не ми го хвали !

190415612
Ел. поща
« Отговор #4 -: Януари 28, 2008, 23:26:22 »

БааахахАХХхаха  , аз кфо ви разпраа'м , че Чефо е мнооо забавен тип .... CJ_ дръж фронта , аз отивам да покарам малко в градината пред блока му , пък той дано се сети да си сглоби отново профилактирания в коридора мотор
Активен
suzi dr
ниво 5
Неактивен Неактивен

Публикации: 757

KARADERE TEAM

247388630 ianakiev@hotmail.com
« Отговор #5 -: Февруари 11, 2008, 10:52:32 »

Само сезона й е спрял малко рано...

да .спря защото шефа на тенеретата реши да са прай на състезател ,продаде си
хубавото тенере и тръгна по гонки .....но няма страшно ,в ход е план "2008 "
 включващ организиране на чеверме (със зелена салата с пресен лук и репички)
с елементи на среден до тежък offroad .Чефо като разбере ,че няма да може
да докопа мръвката и биричката ,ще му стане много мъчно и точно в този моменнт аз ще се появя изневиделица и ще му мушна в ръцете едно XTZ .един път излъже ли се да се качи - от там нататък вече е ясна работата ,каква ще стане
Активен
ЧЕФО
THE UNBORN
ниво 5
Неактивен Неактивен

« Отговор #6 -: Февруари 13, 2008, 00:40:50 »

Не съм Шеф на Тенеретата, а съм проповедник. Сега съм на мисия по чужди територии да се поскитам и мъдрост да събера. Аз чакам и се надявам Шидера да изхвърли неговото СТ на боклука. То нали е строшено.  Нека го хвърли, пък аз ще го прибера и ще го подкарам. Всеки ден наминавам към тяхния казан и хвърлям по едно око дали не го хвърлил, ама нъц. Не е балама той.
Активен
Chakala
жис
ниво 5
Неактивен Неактивен

190415612
Ел. поща
« Отговор #7 -: Февруари 14, 2008, 00:13:19 »

колко мъка има по тоя тенеристски свят , поредния строшен ... Шидере и ти ли бре .... то май във Варна само Жоро остана със здраво  Тенере , ма то щото си кара джипа и Хондата , а тролея му седи в гаража и го вади за по един клип на плажа годишно . Кфо да правим ние гордите собственици на DR , няма ремонти за нас , няма профилактики , а в представителствата на Сузуки се продават само нови мотори , части не се продават тъй като няма никакво търсене

Момци , зережете ги Титаници , дето на четвъртия ден се чупят на две и потъват  Surprised
Активен
ivan_j
endurovarna.forumer.com
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Yamaha XTZ 850, Honda Spacy 125, Балкан 250 М2, С2
Публикации: 1806

От кал да си, Иван да си!

81977525
« Отговор #8 -: Февруари 14, 2008, 08:53:27 »

Много си далече от истината, то и на пристанището във фадромата е шумно, няма как да чуеш новините.
Жоро отдавна няма Хонда, а Шидера е със счупено Тенере след катастрофа. И си купи сузуки, ама не е ДР и много му е мъчно за Тенерето.
Я вземи го продавай този ДР и си купи GSXR, че си срам за ендуро моторите.
Активен
Chakala
жис
ниво 5
Неактивен Неактивен

190415612
Ел. поща
« Отговор #9 -: Февруари 14, 2008, 12:47:59 »

"пристанище , фадрома, шум"   Sad ?!?!     явно шума от клапаните и буталния болт на подводницата ти пречи на новините да  достигат до теб с нужната скорост  , или калта в каската ти е пропила вече и в мозъка . Към мен ще се объщаш с "Г-н. проектант на корабни конструкции " .

Ти някога да си ме чул да ти кажа продай си смешния леген ,  който видимо е умрял в себе си , но носи гръмкото име Хонда ?!Добре си се ориентирал да караш на места където няма хора , явно ти е писнало да гледаш как избухват в неистов кикот при появата ти с твоето странно съоръжение правено по линия на ТНТМ , но ти имаш смелостта да го наречеш МОТОР , за което те уважавам , поне си смел . Даже последния път когато те видях беше с резервоар от ДР ...

А за това дали ще си продам перфектния и невероятно здрав паркетник  за да не съм "срам за ендуро моторите" , това решение ще го взема аз , без чужда помощ от човек който дори не е карал чаршаф . Когато аз карах ПВЦ-та , по точно 8 на брой съм сменил за 6 години , ти си бръмка с колелото на съседната улица
Активен
Еомер
Колкото повече опознавам хората толкова повече обиквам прасетата!
жис
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: GSXR1100
Публикации: 2859

GREY GOOSE!!!!!

355901912
« Отговор #10 -: Февруари 14, 2008, 13:34:37 »

Пич,като те гледам караш ДР БИГ(поправи ме ако греша),но ако съм прав недей нарича БИГ-а корав щото ставаш повече от смешен,а като добавим,че ИЖ-ето ми имаше по-малки вибрации...  Surprised
Активен
Chakala
жис
ниво 5
Неактивен Неактивен

190415612
Ел. поща
« Отговор #11 -: Февруари 14, 2008, 17:43:51 »

ПИЧ , да , карам BIG 800 - 96г , от всичките ми познати със Тенерета само един не се е цапал остоянно  (профилактично) -така се нарича с техни думи . Ако смяташ дуцилиндровия кораб за здрав мотор , то аз със същия успех бих нарекъл тебе СМЕШЕН . СТ една от най проблемната кошница във форума- 40+ страници проблеми ,  не те знам кфо караш , но както разбрахме от твоята камбанария от ИЖ-то по-добро нема  , иначе би ме разбрал за какво  говоря

ДР-а е повече от корав , за повече от 12-13к км не съм сменял и "профилактирал" нищо освен накладки и масло , пък ти си дрънчи колкото искаш

а за вибрациите , незнам на къф ДР си се качвал , но ако имаш път към Варна чукни 1 телефон да ти дам да врътнеш ДРа , пък после да ме черпиш бира за това , че съм бил прав
Активен
Shider
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Suzuki DL1000 V-STROM rider & Yamaha Super Tenere enthusiast
Публикации: 737

KARADERE ТЕАМ

« Отговор #12 -: Февруари 14, 2008, 21:15:45 »

..........

Ех Чакале, ти чаршафе-супермотористе!!! Мъчиш да убедиш хората в нещо, ама и ти не знаеш в какво... Surprised
Давай да ги слагаме един до друг и да гледаме кой върви, кой тежи, кой вибрира, кой до къде е ходил, кой колко харчи и какво е сменял и какво ще сменя Sad
От моите познати само един си караше биг-а редовно и както трябва, поддържаше си го както трябва, и пак не издържа! Very Happy
А СуперТенерето продължава да си носи на душманско каране... Very Happy
Какво профилактиране, к'ви са тия 12-13к км, и то градско каране Smile??? Почват да ти се смеят и тези дето не карат, само пишат Smile

Активен
Venci
ниво 4
Неактивен Неактивен

Публикации: 399

« Отговор #13 -: Февруари 14, 2008, 21:38:57 »

За 4 години каране на СТ - 3 пъти пуках гума и 2 пъти късах жило на съединител. Най-сериозния ремонт ми беше боядисването Smile . А го карам достатъчно и в БГ и навън.  И ДР-а не е лош, но след СТ-то не бих си взел ДР. Без да искам да засегна когото и да било ... Мир ...
Активен
ivodr800s
Ivelin Mitev
ниво 4
Неактивен Неактивен

Мотор: SUZUKIDRBIG800S
Публикации: 366

463606232
Ел. поща
« Отговор #14 -: Февруари 14, 2008, 21:52:51 »

Ех Чакале, ти чаршафе-супермотористе!!! Мъчиш да убедиш хората в нещо, ама и ти не знаеш в какво... Surprised
Давай да ги слагаме един до друг и да гледаме кой върви, кой тежи, кой вибрира, кой до къде е ходил, кой колко харчи и какво е сменял и какво ще сменя Sad
От моите познати само един си караше биг-а редовно и както трябва, поддържаше си го както трябва, и пак не издържа! Very Happy
А СуперТенерето продължава да си носи на душманско каране... Very Happy
Какво профилактиране, к'ви са тия 12-13к км, и то градско каране Smile??? Почват да ти се смеят и тези дето не карат, само пишат SmileАма братле не забравя,че на тоя човек му излезе биелата,и то от ко?нередовна смяна на масло,или маи автомобилно,или наливно сложил?

Активен
Страници: [1] 2 3 ... 83   Нагоре
Изпечатай
www.MotoForum.bgСтилOff-Road (Модератор: RODRIGUEZ)Тема: YAMAHA & SUZUKI & HONDA & KAWASAKI ДРЪН-КЛУБ!!!

Online Store
A-Pro ROAD STAR
A-Pro ROAD STAR

Цена: 172.0лв.

Pirelli Diablo 190/50 ZR17
Pirelli Diablo 190/50 ZR17

Цена: 259.0лв.

130/80-17 65S TT TRAILMAX
130/80-17 65S TT TRAILMAX

Цена: 202.0лв.

A-Pro FLENDER - черно
A-Pro FLENDER - черно

Цена: 764.2лв.

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.511 секунди с 20 запитвания.