Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

www.MotoForum.bgКонцентратОбщи теми (Модератор: ЧЕФО)Тема: ГРУПА ЗА ОБЩЕСТВЕН НАТИСК /мотористи/
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 41   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: ГРУПА ЗА ОБЩЕСТВЕН НАТИСК /мотористи/  (Прочетена 45817 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
elfi30
елфче
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Ducati Monster 2001
Публикации: 1758

http://www.angelangelov.net/

« Отговор #255 -: Март 25, 2009, 10:21:50 »

Разполагам с две лопати - права и нормална, Франки щом уреди всечки дървета, да взема да ги донеса? И кирка? Щото за 100 дървета трябват 100 хубави дупки, пък те бавно се копаят)))
Активен
ivan_honda
Почетен член
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: SUZUKI GSX-R 1000 K8
Публикации: 6024

« Отговор #256 -: Март 25, 2009, 10:35:50 »

Разполагам с две лопати - права и нормална, Франки щом уреди всечки дървета, да взема да ги донеса? И кирка? Щото за 100 дървета трябват 100 хубави дупки, пък те бавно се копаят)))

Ша та замоля, най-настоятелно  Mad

Аз също ще донеса сечива, колкото мога повече.
Активен
Babyface Bob
ниво 4
Неактивен Неактивен

Публикации: 491

« Отговор #257 -: Март 25, 2009, 11:00:17 »

Инициативата беше обявена и в музикалния ни форум :

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=55247

Не знам дали ще успея лично заради тривиални професионални ангажименти. Обаче съм с всичкото си аз зад вас!
Успех, момчета и момичета!
Активен
GalEto
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: Honda Hornet
Публикации: 147

Що за хора,що за създания, що за безумия!

« Отговор #258 -: Март 25, 2009, 11:56:40 »

Ако съм с колата и аз ще си донеса сечива, но с моторетката ще ми е малко трудно
Активен
Altavo_Pse.s Girl
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Yamaha Serow (XT 225) и Jawa 250 (само за спец. случаи)
Публикации: 1129

Don't Panic!

WWW Ел. поща
« Отговор #259 -: Март 25, 2009, 12:08:14 »

Пресни новини от ботаническата: една добра и една лоша.

Започвам с лошата: нямат фиданки на нито едно от търсените от нас дървета. Добрата новина е, че случайно попаднаха на "шефа им" (така казаха жените там) и го помолих да даде повече информация относно липите. И той сподели, че няма да има проблем да се засадят и ще си живеят спокойно със заобикалящите ги дървета, но посъветва да "внимаваме как ги садим", като имаше предвид същото, което и ПастетО спомена:

Те ще се хванат. Липата където и да я боцнеш на нашите ширини, ше се хване. Въпроса е да не стане "сране на метеното". Всмисъл, ако в близост до изсеченото има липи, ОК, но да боцнеме изцяло ново различно зелено петно не съм сигурен дали е оправдано...

В тази връзка и спазвайки съветите ти да ги садим в близост до вече изсечени дървета, и ако се съобразяваме с това да ги засадим на по-голям радиус, май няма да повлияем на цялостната визия за парка. Все пак става дума само за 50 дръвчета на фона на огромен парк... Много е вероятно някои от тях дори да не се захванат, а други... Хайде да не гадаем но не вярвам 50 дръвчета да променят драстично атмосферата там...

П.с. ПастетО, да разчитаме ли на експертната ти оценка там на място?   
Активен
drfrancky
Група Модератори
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Race Custom
Публикации: 3257

Клуб Ямаха България

« Отговор #260 -: Март 25, 2009, 12:13:13 »

За всеки случай съм сменил бройката на дърветата. 30 на 70 в полза на Брезите.
Активен
Babyface Bob
ниво 4
Неактивен Неактивен

« Отговор #261 -: Март 25, 2009, 12:28:50 »

Колеги, в другия форум Vikik спомена, че имало план за псотрояване на увеселителен парк на територията, която ще залесяваме в събота, като дърветата били определени като "диви" и Зелени системи дори се подписала под изсичането им... Въобще..обърках се Smile

Някой да сподели повече, моля! Smile
Активен
drfrancky
Група Модератори
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Race Custom
Публикации: 3257

Клуб Ямаха България

« Отговор #262 -: Март 25, 2009, 12:39:10 »

Колеги, в другия форум Vikik спомена, че имало план за псотрояване на увеселителен парк на територията, която ще залесяваме в събота, като дърветата били определени като "диви" и Зелени системи дори се подписала под изсичането им... Въобще..обърках се Smile

Някой да сподели повече, моля! Smile

Увеселителният парк до колкото знам не е там. Той е на изхода от тунела към Люлин. Там си беше този увеселителен парк и сега само ще го въстановят.
Говорим за друго място.

Това е мястото което смятаме да засадим. Там няма проекти за увеселителни паркове, няма спирки на метра, няма нищо. Има само поголовна сеч от страна на "братята" Smile

« Последна редакция: Март 25, 2009, 12:48:14 последно от drfrancky » Активен
Altavo_Pse.s Girl
ниво 5
Неактивен Неактивен

Don't Panic!

WWW Ел. поща
« Отговор #263 -: Март 25, 2009, 12:39:42 »

нещо БЛИЗКО до темата
http://focus-news.net/?id=n1153350
София. 30-ина жители от столичния кв. "Гевгелийски" за пореден път се събраха, за да изразят недоволството си от предвиденото изграждани на железопътна спирка "Вардар", предаде репортер на Агенция “Фокус”.Според инициативния комитет на живеещите в квартала, има редица нарушения при проектирането на спирката. От комитета коментираха, че започват да дават денонощни дежурства в района на бъдещата спирка, с цел да предотвратят изсичане на дървета. Според събралите се днес, роми изсичат безнаказано дърветата в близкия Западен парк.
От инициативния комитет обявиха, че през предстоящите почивни дни ще извършат оборка на Западния парк.
С присъстващите се срещна и Левантин Занев, зам.-кмет на район Илинден. Той коментира, че разрешителното за строежа на железопътната спирка е от главния архитект на София. Документът за ограничения брой на дървета, които подлежат на изсичане, е подписан от „Зелени системи”. По думите му управата на район Илинден е била единствено информирана за предстоящото изграждане на железопътната спирка. Зам.-кметът допълни още, че земята, на която ще се строи, не е общинска и Общината не може да се намеси.

май за това питаш...
Активен
Babyface Bob
ниво 4
Неактивен Неактивен

« Отговор #264 -: Март 25, 2009, 13:06:10 »

Ок, благодаря за информацията! Пфу - отдъхнах си!
Ще си позволя да я публикувам в другия форум с препратка насам.

Ще направя всичко възможно да се видим в събота. Успех!
Активен
ПастетО
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Мотор: Квото ми дадат да покарам :D
Публикации: 11

« Отговор #265 -: Март 26, 2009, 11:28:31 »

В тази връзка и спазвайки съветите ти да ги садим в близост до вече изсечени дървета, и ако се съобразяваме с това да ги засадим на по-голям радиус, май няма да повлияем на цялостната визия за парка. Все пак става дума само за 50 дръвчета на фона на огромен парк... Много е вероятно някои от тях дори да не се захванат, а други... Хайде да не гадаем но не вярвам 50 дръвчета да променят драстично атмосферата там...

П.с. ПастетО, да разчитаме ли на експертната ти оценка там на място?   

Напълно съм съгласен с теб, въпроса е, че все пак те имат нужда от място. Номера е да не е твърде близо, аз мисля, че тука сме достатъчно интелигентни хора, че да не ги набодеме 2437598 фиданки на 2 квадратни метра Smile Тва имах предвид. Въпроса е да  се направи с мерак и мисъл. За "експертна оценка" е силно да се говори при положение, че не съм експерт, а просто съм завършил такова училище (парково строителство в строителния техникум "Христо Ботев") и знам за кво иде реч. Иначе силно се надявам да смогна да присъствам, но просто не е 100% сигурно дали ше имам физическата възможност да цъфна  Smile
Активен
Altavo_Pse.s Girl
ниво 5
Неактивен Неактивен

Don't Panic!

WWW Ел. поща
« Отговор #266 -: Март 26, 2009, 12:09:27 »

И Z-Rock помогнаха. Споменали са няколко добри думи за инициативата!  Very Happy

ПастетО намери начин. Ще е полезно за всички.  Very Happy
Активен
Stuman
Red Brigades
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: спестява за VFR :)
Публикации: 1675

Почистване и синхрон на карбуратори

349375756 spawn4@abv.bg
« Отговор #267 -: Март 26, 2009, 14:53:36 »

Голяма обърквация стана тая тема. Последно ще има дръвчета на място или не? За да знам дали да ангажирам буса.
Активен
ivan_honda
Почетен член
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: SUZUKI GSX-R 1000 K8
Публикации: 6024

« Отговор #268 -: Март 26, 2009, 15:43:03 »

Голяма обърквация стана тая тема. Последно ще има дръвчета на място или не? За да знам дали да ангажирам буса.

Ще има!

Липи и брези на цена 10лв/брой.

Ще се видим там Very Happy
Активен
Stuman
Red Brigades
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: спестява за VFR :)
Публикации: 1675

Почистване и синхрон на карбуратори

349375756 spawn4@abv.bg
« Отговор #269 -: Март 26, 2009, 15:50:16 »

Ще има!

Липи и брези на цена 10лв/брой.

Ще се видим там Very Happy

Значи ще дойда с колата и ще взема няколко лопати.  Very Happy
До събота.  Very Happy
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 41   Нагоре
Изпечатай
www.MotoForum.bgКонцентратОбщи теми (Модератор: ЧЕФО)Тема: ГРУПА ЗА ОБЩЕСТВЕН НАТИСК /мотористи/

Online Store
A-Pro CENTAUR green
A-Pro CENTAUR green

Цена: 391.2лв.

Dyablex - MASTER
Dyablex - MASTER

Цена: 124.1лв.

Dyablex SPRINT
Dyablex SPRINT

Цена: 206.1лв.

Отиди на:  

Страницата е създадена за 1.376 секунди с 20 запитвания.