Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 20   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Обучение кат.А и А1  (Прочетена 28229 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Snap-On
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Мотор: 17D
Публикации: 1

« Отговор #75 -: Ноември 17, 2009, 20:41:07 »

Здравейте и от мен!
Днеска сутринта си взех изпита за категория А. Записах се при Симеон Петков. Значи преди да го започна курса не се бях возил на какъвто и да е мотор (само колело можех да карам). За изминатите часове, които бяха около 20 астрономически, успях да се науча да правя безпогрешно полигона. Моторите са меко казано перфектни за упражненията.
Полигона всички 8 човека го минахме без грешка(на изпита), а за градското нямаше проблеми.
Може да ви се стори като реклама, но аз лично, преди да започна курса доста търсих постове, като този.
Като недостатъци какво мога да споделя:
- Кара се много малко градско, разчитайки се на това, че всеки може да кара и да гледа знаците (е аз съм се научил да не гледам нищо)
- Симеон Петков, казва че ще ви научи, но ще научите само основите и полигона, никой не би казал, че може (много смело би било)
- Малко изнервящо е докато чакаш дата за изпита
Положителни страни:
- Незнам как е при другите, но на мен като човек, който никога не карал мотор, методиката по която се научих е мого добра, много добре изпипана и последователна.
- Колкото и несхватлив да си, часовете които получаваш, ще са ти напълно достатъчни
Поздрави: Н и к о л а   У ч к у н о в

П
Активен
:)
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 17

:)

Ел. поща
« Отговор #76 -: Ноември 27, 2009, 16:42:26 »

Плевен, Свилен Цветанов - 0888816901. Кара се на Сузуки 125 GN - изключително приятно и лесно за употреба моторче. Цената е 400лв за А категория при условие, че имам B.
 Разпитах го по-задълбочено и каза, че е взел моторетката с оглед да се кара и А1 на него (до 10кВ). Днес издръжах изпита успешно, та затова може да звучи като реклама  Very Happy
Да имаш някаква информация колко ще ми струва ако нямам Б категория ?
Активен
addict
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: да ми ядете гумата
Публикации: 235

« Отговор #77 -: Ноември 27, 2009, 19:22:42 »

Да имаш някаква информация колко ще ми струва ако нямам Б категория ?

ами мисля че повече от 50лв не би трябвало да бъде аз толко платих за Б категорията като минавах листовките иначе и аз тепърва трябва да я карам и ще видим
Активен
Spartan
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Мотор: Кара Honda NSR 125R
Публикации: 15

« Отговор #78 -: Декември 28, 2009, 11:51:11 »

Здравейте и от мен . Искам да искарам А1 категория в София . Въпроса ми е някой може ли да ме упъти при кой инструктор може да се кара тази категория , да ми даде GSM евентуално и кой да търся .
Активен
Azazel
ниво 2
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 53

« Отговор #79 -: Януари 07, 2010, 20:21:01 »

За гр.Плевен се провеждат курсове за "А" категория,но незнам дали са почнали да провеждат изспити!  Surprised
 Ето и тел. за информация: 064/800-484 и GSM:0888/33-14-03 и 0878/90-16-88 ЕТ Свилен Караманов

На какъв мотор се кара курса ? И ако може повече информация, къде точно се кара самия курс и през какви етапи се минава на обучение ?

Плевен, Свилен Цветанов - 0888816901. Кара се на Сузуки 125 GN - изключително приятно и лесно за употреба моторче. Цената е 400лв за А категория при условие, че имам B.
 Разпитах го по-задълбочено и каза, че е взел моторетката с оглед да се кара и А1 на него (до 10кВ). Днес издръжах изпита успешно, та затова може да звучи като реклама  Very Happy

Ако може повече информация за самия инструктур, защото за първи път ще се качвам на мотор и желая за парите си да получа коректно отношение.
« Последна редакция: Януари 07, 2010, 20:24:17 последно от Azazel » Активен
Kuncavia
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Мотор: soon
Публикации: 11

14/88

« Отговор #80 -: Март 04, 2010, 21:56:00 »

Колеги, препоръчайте ми някоя фирма, където да не е шанаджийска, имам Б, остава ми само А, на едно място беше 560 лв (близо до хладилника има един полигон и там си е цяла автошкола, А, Б, М, Ц и т.н.) Цените доста са се вдигнали, но какво да се прави, поне фирмата да не е някоя рекеджийска...

Поздрави.

п.с. за София де  Very Happy
Активен
boomba
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Мотор: почиващ :(
Публикации: 41

Брат,добре се пази някой луд сМПС да не те прегази

Ел. поща
« Отговор #81 -: Март 10, 2010, 17:13:44 »

Здравейте ученици  Smile.Другата седмица започвам да карам курсовете за А-категория.На 22 съм и досега карам без книжка ,но не е работа да се занимаваш с полицай  Confused много пари искат гадовете hummer.Още не съм се записал (в смисал не съм платил).Става въпрос за школа Скобелев http://avtokurs.eu/.Офисите са им в студентски град,Дървеница и в Люлин.Там ми казаха ,че курса е 400лв.,изпит 50лв. и застраховка 18лв.Полигона е някуде в Хаджи Димитър имало някъв битак.Така като се ориентирам ми се струва ,че е някъде на Гробищата Smileако някой е карал там моля да ми поразкаже как е минал курса и изпита му.
Благодаря!
поздрави от мен:Павел Mad
п.п. става въпрос за София ако не се досещате  rulez2
Активен
zaheto
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Мотор: нямам
Публикации: 38

Ел. поща
« Отговор #82 -: Март 10, 2010, 18:03:41 »

Здравейте ученици  Smile.Другата седмица започвам да карам курсовете за А-категория.На 22 съм и досега карам без книжка ,но не е работа да се занимаваш с полицай  Confused много пари искат гадовете hummer.Още не съм се записал (в смисал не съм платил).Става въпрос за школа Скобелев http://avtokurs.eu/.Офисите са им в студентски град,Дървеница и в Люлин.Там ми казаха ,че курса е 400лв.,изпит 50лв. и застраховка 18лв.Полигона е някуде в Хаджи Димитър имало някъв битак.Така като се ориентирам ми се струва ,че е някъде на Гробищата Smileако някой е карал там моля да ми поразкаже как е минал курса и изпита му.
Благодаря!
поздрави от мен:Павел Mad
п.п. става въпрос за София ако не се досещате  rulez2

Туко що звънях:

Полигона е на изхода на Битака. Каза че има много мотори, няколко чисто нови. Като го попитах ако се запиша сега кога ще може да се карат курсовете, той ми отговори че цяла зима са провеждали изпита, като се разтопи снега веднага се почва!

400лв + 50лв изпит
Активен
boomba
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Мотор: почиващ :(
Публикации: 41

Брат,добре се пази някой луд сМПС да не те прегази

Ел. поща
« Отговор #83 -: Март 10, 2010, 19:23:38 »

Аз също се чух с него.Моторите са били някви си 125 кубикови нови,имало и други.
За тази година са се записали 15 курсанти,другата седмица ще станат 16  Very Happy и да се надяваме на хубаво време да ги претикаме тея пусти курсове Confused и да сме легални.
Пожелавам успех на всички тепурва започващи и да споделят малко повече инфо за това как протичат упражненията им. Very Happy Mad
Активен
Spark
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Мотор: l
Публикации: 6

"Live to drive, drive to live"

Ел. поща
« Отговор #84 -: Март 11, 2010, 14:54:11 »

В Тутракан, А1 е 400 лв, на мен ми остана само кормуването. Мога да ви кажа, че след като изкарате А1 в книжката пише А категория, а не А1 и не трябва да се подменя. Едно аверче изкара миналата година и точно така стоят нещатата. В зависимост от годините имаш право да караш различна кубатура. На 17 - до 125cc и 11kW мощност на двигателя, на 18 до 250 или 350 тука ще излъжа , но е едно от 2те и вече на 21 като си имаш право да караш какъвто ти душа сака мотор :]
Активен
gogosi
ниво 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 177

« Отговор #85 -: Март 11, 2010, 15:09:02 »

Отпред пише А ама отзаде има едни малки цифрички, дето са ограничениета на категорията. при B1 е същото отпред пише B ама отзаде с малки цифри ограниченията в килограмите и скоростната кутия примерно. И после пак си караш изпитите за B, не я получаваш с годините, което реално е пълна глупост, защото 2 пъти държиш едни и същи изпити даже може и на един и същ автомобил, но както повечето малоумни работи измислени от умните ни управляващи и това е така.
Активен
baraev
Yamaha FZS600 Fazer
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: ... с двигател
Публикации: 141

Peace & Respect

Ел. поща
« Отговор #86 -: Март 11, 2010, 15:33:10 »

Преди 2 години карах А кат. при автошкола Стелт и тогава зимаха по-евтино от другите, а именно 150лв и 50лв изпит! Тогава още нямаше градско но при инструктора съм карал Б+Е и С+Е и съм много доволен от методиката му на обучение. Курсовете за категория А тогава ги караше синът му и също много добре обясняваше!  Офиса им е на Мария Луиза до гарата а полигона е в Костинброд. Имат и сайт! Единственото кофти нещо за което се сещам е че се караше на МЗ но мен си ме кефеше  Smile Ето координати: Иван 0887270250
Активен
larito
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Мотор: honda cbr919
Публикации: 24

Ел. поща
« Отговор #87 -: Март 11, 2010, 17:37:23 »

колеги някои знае ли нещо за цени и курсове за Бургас
Активен
stan4o_12
ниво 5
Неактивен Неактивен

Публикации: 1468

« Отговор #88 -: Март 11, 2010, 21:17:28 »

По-евтинко ще ти е в Карнобат например Very Happy
Активен
mebo
ниво 2
**
Неактивен Неактивен

Мотор: Honda VT 750 shadow
Публикации: 77

Ел. поща
« Отговор #89 -: Март 21, 2010, 22:46:38 »

в момента карам курса във варна,цената 400 лв и 50 за изпита,моторетката е добре ямаха 125 но е нова и върви,поне за сега  rulez2 но полигона е отвърт.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 20   Нагоре
Изпечатай
www.MotoForum.bgКонцентратЗа начинаещия МоТо-Форумист!Тема: Обучение кат.А и А1

Online Store
A-Pro TRIP
A-Pro TRIP

Цена: 305.2лв.

A-Pro - IBIZA  колан
A-Pro - IBIZA колан

Цена: 44.0лв.

Pirelli Diablo 190/50 ZR17
Pirelli Diablo 190/50 ZR17

Цена: 259.0лв.

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.424 секунди с 21 запитвания.