Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Страници: 1 2 3 [4]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: ПОМОЩ ПРИ ИЗБОРА НА МОТОР  (Прочетена 2363 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
apollo11
ниво 4
Неактивен Неактивен

Мотор: Yamaha XJ 600 N & Yamaha XJ 600 S Diversion
Публикации: 458

Ел. поща
« Отговор #45 -: Януари 22, 2011, 09:26:20 »

ей, колега fberov, всеки иска някой да му доказва правотата си  Surprised
ми аз съм му дал съвет;
ако му се чете (ама така като гледам, ние само си пишем, а автора никакъв го няма..), мога и му казвам (пак) д си покара скутерчето и като натрупа опит 1-2 години по градските улици насред трафика и идиотите, тогава да се кача на по-голяма кубатура;

п.с.
 Фнимание му е майката, щото аз на неговите години лежах по болниците с потрошено лице,амнезия и комоцио след ...  Smile счупване на вилката на колелото..а скоростта бе по-ниска от на пешеходец - тъкмо пресичах след един тролей пустата улица
така че от личен опит знам как боли да паднеш и колко годни после ми костваше да си оправя лицето и акъла..затова сега като карам вече мотор, винаги ми е в главата възможносста дасе пребия като мръсно коте и гледам да мисля 100 метра и 5 минути напред..

за да дадем съвет на младите, трябва ли да споделяме кой колко е падал, как и къде се е трошил..
нее ли достатъчен факта 1че фората са отделили от времето си да посъветват по-неопитните?...
хайде, със здраве да си карате моторите  всички!
Активен
award
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: cbr f4
Публикации: 192

Еволюция - от 4 крака на 2, от 4 гуми на 2 !!!

« Отговор #46 -: Януари 22, 2011, 12:11:46 »

Наистина много се "хранят" тука хора които питат за първи мотор, дари и не поглеждат после форума, след 1-2 изцепки по техен адрес, те ако са решили така или иначе мотор ше си купят.  Surprised
Активен
Fogata
Fogata
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: В момента нямам!
Публикации: 812

Ел. поща
« Отговор #47 -: Януари 22, 2011, 13:49:20 »

Крайно време е администратори и модератори и още каквито има да измислят някакво сито за да отсяват пуберите и детската градина.Аман от олигофрени и чикиджии в този форум,и неграмотници разбира се.
От мото форум се превърна на забавачница и инкубатор за лумпени,всеки е разбирач и мъжкар,дейби и пуберите изклецани!
Активен
apollo11
ниво 4
Неактивен Неактивен

Мотор: Yamaha XJ 600 N & Yamaha XJ 600 S Diversion
Публикации: 458

Ел. поща
« Отговор #48 -: Януари 22, 2011, 14:41:44 »

вместо да плюем по теен-овете, що не вземете Вие, които имате деца, да им наливата Овреме акъла в главата..и особено етиката;

предлагам някой от модераторите да банн-ва потребителите за седмица-две за прекалено нецензурните и несдрържани изказвания при положения че турси помощ и/или съвет

аз лично спирам да пиша повече в тая тема..
Активен
Страници: 1 2 3 [4]   Нагоре
Изпечатай
www.MotoForum.bgКонцентратЗа начинаещия МоТо-Форумист!Тема: ПОМОЩ ПРИ ИЗБОРА НА МОТОР

Online Store
A-Pro TRIP
A-Pro TRIP

Цена: 305.2лв.

A-Pro - IBIZA  колан
A-Pro - IBIZA колан

Цена: 44.0лв.

Pirelli Diablo 190/50 ZR17
Pirelli Diablo 190/50 ZR17

Цена: 259.0лв.

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.36 секунди с 21 запитвания.