Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Страници: 1 [2]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Honda Hornet 600 '98 части  (Прочетена 2981 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
assfull
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: cbr 600 и k5
Публикации: 212

Ел. поща
« Отговор #15 -: Септември 14, 2010, 17:19:46 »

Ляв кол?
Активен
hondichka
Теодора Евгениева
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: Yamaha XT600
Публикации: 237

WWW Ел. поща
« Отговор #16 -: Септември 19, 2010, 20:18:00 »

Ляв кол?

продадени са
Активен
bgatev
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: Honda
Публикации: 236

« Отговор #17 -: Септември 20, 2010, 07:59:51 »

здравей,търся преден калник
Активен
maverickf1
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: Honda CBR 954 RR
Публикации: 144

I feel the need...the need for speed

« Отговор #18 -: Септември 20, 2010, 23:19:31 »

държачите за степенките (без степенките) налични ли са още?
Активен
assfull
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: cbr 600 и k5
Публикации: 212

Ел. поща
« Отговор #19 -: Септември 21, 2010, 07:44:04 »

Имаш лично Very Happy
Активен
bgatev
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: Honda
Публикации: 236

« Отговор #20 -: Септември 21, 2010, 11:53:03 »

a преден калник
Активен
hondichka
Теодора Евгениева
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: Yamaha XT600
Публикации: 237

WWW Ел. поща
« Отговор #21 -: Октомври 01, 2010, 19:53:32 »

Предна капла - продадена
Активен
alex22
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Мотор: mz etz 150 // honda hornet 600f3
Публикации: 6

« Отговор #22 -: Януари 15, 2011, 23:20:46 »

здрасти. доста късно видях обявата ,но все пак да питам. имаш ли още предна лява степенка. само нея без държача, пружината и оста, само степенката и каква е цена.
Активен
zizo
ниво 2
**
Неактивен Неактивен

Мотор: Yamaha YZF R1
Публикации: 96

Ел. поща
« Отговор #23 -: Януари 28, 2011, 22:57:46 »

Здравейте колеги, искам да направя едно съобщение специално в тази тема специално при този потребител.
Искам да съобщя за ето това момченце(незнайно защо пише в темите си и се представя в женски род сигурно е гей) което се мъчи да продава мото части самоче като гледам т'ва начинание му е тъмна индия или поне отношението което би трябвало да има към "клиентите" си...Първо искам да се разбере че поствам понеже съм леко подразнен от факта че се сблъсках с тоя индивид наричащ сам себе си търговец.
 Какво се случи ?
Веднага отговарям:
Имах проблем с инсталацията на мотора си (срязани каблеи по инсталацията и може би още нещо),видях една тема на този господин РОГАЧ с nickname "hondichka" и усъществих връзка с него.Попитах го с какво разполага каза че имал много неща за съответния модел мотор (ямаха р1 99), попитах го за инсталацията и говорихме за проблема ми.Тъй като за пръв път се зблъсквам с ремонт по ел.инсталацията му обясних каде имам прерязани жици и общо взето как реагира машината при наличието на дефекта.Момче(нце)то започна да ми обяснява от какво би могло да бъде и как мога да одстраня повредата си а именно като си взема от него тъй наречената"къса инсталация".Реших че е по-наясно от мен понеже говореше и на мото-жаргон освен това би трябвало да разбира от това повече тъй като продава мото части.Не бях(съм) на зор понеже е зима и е разбираемо че няма да се кара мотор скоро и общо взето не се хвърлих на покупката веднага ,но въпреки това продължихме да поддържаме връзка с тоя дънер понеже ми направи впечатление че е точен пък и исках да разбера какво още може да ми потрябва от него а й да реша с негова помощ дали ми е нужна въпросната "къса инсталация" при което плоския ми каза:[1/21/2011 7:44:05 PM] Teddy & Kiro: be nqmai griji kolega
[1/21/2011 7:44:19 PM] Teddy & Kiro: pra6tam ti tova koeto ti kazvam
[1/21/2011 7:44:26 PM] Teddy & Kiro: ako ne6to ne ti haresa mi q vurni (извинявам се за латиницата но съм копирал от Скайп).При което решавам да я взема и да опитам да си одстраня проблема.Пратката ми дойде в Понеделник при което още с отварянето установих че този участък от инсталацията на мотора не ми върши работа също така установих че момчето дето се прави на разбирач всъщност е марсол и половина понеже по описанието му се разбираше нещо съвсем различно.Както и да е реших че може да му върна тези кабели и да го попитам дали има другите които биха ми свършили работа.Пробвах да се свързвам с него по доста начини няколко дни но отговор нямаше.Накрая му открих  телефона от форума и му звъннах, а той се престори на брата на някой си и че вечерта мога да се свържа с човека който търся  в скайп .Пробвах но без резултат.Общо взето човека се криеше от мене и  ми изпуши китарата по едно време та му пуснах две путки майни на скайпа.От което резултат имаше почти мигновен.Започна да ми обяснява че не съм знаел какво искам и че е трябвало да питам някой който разбира повече от мен  Smile освен това че съм го занимавал цифра време а накрая съм искал да му върна пратката така ли съм щял да направя ако съм я бил купил от магазина.Та искам да предупредя колегите който мислят да правят сделка с тоя кретен че е супер некоректен,по мое лично мнение е пишлеме на възраст 23-24 макс което прави постановки и театри.Аман от такива мишкари недовършени.
Свещи и лекарства да си купуваш с тея пари кретен олигавен!!!
Активен
Страници: 1 [2]   Нагоре
Изпечатай
www.MotoForum.bgБорсаШосейни - борса - без обяви за мотори!!! Тема: Honda Hornet 600 '98 части

Online Store
A-Pro TRIP
A-Pro TRIP

Цена: 305.2лв.

A-Pro - IBIZA  колан
A-Pro - IBIZA колан

Цена: 44.0лв.

Pirelli Diablo 190/50 ZR17
Pirelli Diablo 190/50 ZR17

Цена: 259.0лв.

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.351 секунди с 21 запитвания.