Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

www.MotoForum.bgКонцентратОбщи теми (Модератор: ЧЕФО)Тема: Откриване на мото сезон 2010 - София - Защо се оттеглям
Страници: [1]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Откриване на мото сезон 2010 - София - Защо се оттеглям  (Прочетена 510 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
drfrancky
Група Модератори
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Race Custom
Публикации: 2406

Клуб Ямаха България

« -: Март 17, 2010, 16:18:19 »

Поради важността на събитието и желанието ми то да се проведе както трябва реших да се оттегля от организацията. Не искам личностните нападки на определени хора да влиаят на самото събитие. Няма смисъл да проваляме едно толкова важно събитие само заради това, че разни хора имат дразги с мен. По този начин няма да постигнем нищо. Събрали сме се да организираме нещо важно а не да водим войни. Опитах се да помогна но явно не ми достигнаха силите. Точно поради тази причина се оттеглям от организацията но това не означава, че няма да има откриване. Има доста способни хора които продължават работа по него. Откриване ще има!!! 
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Изпечатай
www.MotoForum.bgКонцентратОбщи теми (Модератор: ЧЕФО)Тема: Откриване на мото сезон 2010 - София - Защо се оттеглям

Online Store
A-Pro TRIP
A-Pro TRIP

Цена: 305.2лв.

A-Pro - IBIZA  колан
A-Pro - IBIZA колан

Цена: 44.0лв.

Pirelli Diablo 190/50 ZR17
Pirelli Diablo 190/50 ZR17

Цена: 259.0лв.

Отиди на:  

Страницата е създадена за 1.841 секунди с 21 запитвания.