Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

www.MotoForum.bgКонцентратОбщи теми (Модератор: ЧЕФО)Тема: Откриване на мото сезон 2010 - София
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 29   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Откриване на мото сезон 2010 - София  (Прочетена 29116 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
drfrancky
Група Модератори
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Race Custom
Публикации: 2403

Клуб Ямаха България

« Отговор #75 -: Февруари 07, 2010, 12:48:25 »

Заведения - бол, кюфтАци да искаш Smile
Активен
Deqnov Gp
ниво 2
**
Неактивен Неактивен

Мотор: Honda VTR 1000 F, КТМ LC-4
Публикации: 87

Ел. поща
« Отговор #76 -: Февруари 07, 2010, 12:55:31 »

Момци внимавайте с холестерола !  Smile Smile Smile
Активен
ivogiev
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Husaberg FS650E ' 06
Публикации: 1090

209937428
« Отговор #77 -: Февруари 07, 2010, 13:25:12 »

хаха,тука тамън е премирие,та чакайте и аз да се изкажа Smile
карам мотори от скоро-2007-ма година.
2008-ма откриването го пропуснах май или вече не го помня,но това от 2009-та няма да го забравя.
по-голяма тъпня не бях виждал и се чувствах зле че участвам в него,но нямах избор понеже бях в потока от водени нанякъде мотори.
не знам кой идиот реши,че вместо да излезе директно на Цариградско и да се изнесем по най-лесния и логичн път към Панчарево,реши да завие към паметника Левски.
Те дори полицаите не го очакваха това и се бориха с нас,караха адски рисково само и само да изскочат на светофарите или преките,за да спрат колите.стана мармалад,влачене,задръстване и вместо хората с колите да се усмихнат че ни има ни псуваха с цяло гърло.естествено тъпият маршрут понеже беше изненада за органите на реда светофарите си работеха нормално,но вместо хората с колите да си минават на зеленото ние с някакви мотори се точихме без край.дали са били щастливи от това че ни има?
дали това откриване точно не допринесе за омраза към мотористите?
относно кетъринга.....ми то на тия цени ако пуснеш обява в '24 часа' ще напълниш цялата поляна с фирми за кюфтета и бира,даже ще ти платят да ги избереш-сигурен съм.
тъпия тир и колите са другото безмислено нещо,не просто безмислено-а опасно.
някакви овци висяха от прозорците,някакви тъпаци с ланци караха кочините за стотици хиляди,като че вселената се върти около тях.....мога и да продължа ама спирам.
дори не знаех , че събирането по принцип се е правило на паметника-ако ще ходя ще ида там и се надявам да видя хора като стюпида и франки.
а не някакви тирове и автосалон на късопатковци.
има си годишно изложение за коли в експоцентъра-да си излагат кочините там.

относно откриването като традиция-ми аз си карам когато ми е кеф,нито откривам,нито закривам.
а и новият ми мотор няма перка на радиатора,не може да понесе едно такова откриване като миналата година
Активен
drfrancky
Група Модератори
ниво 5
Неактивен Неактивен

Клуб Ямаха България

« Отговор #78 -: Февруари 07, 2010, 14:17:28 »

Колкото и да ни се иска да обиколим цяла София за да ни видят няма как да стане. 2000+ мотора е идиотщина да се опиташ да ги прекараш през Центъра.
Активен
Sirius
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Suzuki GSX-R 600 SRAD
Публикации: 1034

239393039
« Отговор #79 -: Февруари 07, 2010, 14:26:28 »

А от къде знаете че след като е чул критиките ако е същия организатор няма да си поправи грешките и тази година да направи едно перфектно откриване. Може миналата година да се е поувлякъл, но не вярвам да е с лошо...
Активен
STEVEtheGREEK
ниво 4
Неактивен Неактивен

Мотор: VF 750 CR <RC43> ... 200.000 Km and still goes ON
Публикации: 367

46825086
Ел. поща
« Отговор #80 -: Февруари 07, 2010, 14:29:12 »

относно откриването като традиция-ми аз си карам когато ми е кеф,нито откривам,нито закривам.

Цялата ИСТИНА в един ред
 Embarassed
Активен
Runner
Тимофил
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: CBR 919 RR
Публикации: 653

Arai Viper GT Sinister

« Отговор #81 -: Февруари 07, 2010, 14:43:07 »

Ние гледаме точно напред, просто не искаме миналото да ни застигне.

Гледате напред,но ми се струва,че само тялото е обърнато напред,а се взирате назад... Каквото е било,било е.Оставяш го зад гърба си и продължаваш,без да му обръщаш внимание.То голяма философия е да си избереш къде да правиш откриване.Дали в София,Пловдив,Търново,Малка Желязна,село Баница или Мечка..Все тази е.Има ли с кого,не е важно къде!!!
Стегнете се малко и стига плямпали като ненагласени булки.
Активен
sandy
ниво 4
Неактивен Неактивен

Мотор: DUCATI MONSTER 750-продава се 5550 лв
Публикации: 413

Продавам си Монстъра 5550

Ел. поща
« Отговор #82 -: Февруари 07, 2010, 14:46:10 »

То както е тръгнало и Наздраве нема да има с кой да си кажеш на това прословуто откриване.......
Активен
ivogiev
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Husaberg FS650E ' 06
Публикации: 1090

209937428
« Отговор #83 -: Февруари 07, 2010, 14:53:33 »

Гледате напред,но ми се струва,че само тялото е обърнато напред,а се взирате назад... Каквото е било,било е.Оставяш го зад гърба си и продължаваш,без да му обръщаш внимание.То голяма философия е да си избереш къде да правиш откриване.Дали в София,Пловдив,Търново,Малка Желязна,село Баница или Мечка..Все тази е.Има ли с кого,не е важно къде!!!

пич,по тая логика дай да им простим на комунягите че избиха интелектуалците,да простим на Симеон 2-ри че щеше да ни оправи за 800 дни,а той ни еба майката.....голяма работа,че е станало.
Гледай напред и прави същата грешка отново и отново,щото това дето се е случило не е важно,така ли?
не съм гласувал за нито един от тия,да не ме заподозрете сега , но точно това махане с лека ръка на случките от миналото ни погребва отново и отново в същите лайна с различни имена.
Активен
vikings
ниво 2
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 92

www.mcvikings.free.bg

WWW Ел. поща
« Отговор #84 -: Февруари 07, 2010, 15:32:29 »

всяка година се правят хилада хиляди откривания в нашата малка страна..защо не се съберем всички един път като истински "задружни мотористи" в Пловдив и от там на Бачково.
Момчетата от Вагабонд'с организират всичко много добре, отцепва се целия път няма шибани автомобили и всичко е много приятно.... получава се едно голямо 30км организирано каране...
та в този ред на мисли приканвам всички от планетата земя и част от марсианците  Very Happy да дойдат на 22.03 на открием сезончето всички заедно...има и много хижи около Бачково и Пловдив и всички които искат може да намерят връзка и да си запазят...

ДА ЖИВЕЕ ПЪРВА ПРОЛЕТ...и свинските вратни пържоли  Very Happy Very Happy Very Happy Mad Mad Mad Mad
Активен
drfrancky
Група Модератори
ниво 5
Неактивен Неактивен

Клуб Ямаха България

« Отговор #85 -: Февруари 07, 2010, 15:48:30 »

А от къде знаете че след като е чул критиките ако е същия организатор няма да си поправи грешките и тази година да направи едно перфектно откриване. Може миналата година да се е поувлякъл, но не вярвам да е с лошо...
Проблема не е само в миналогодишната лоша организация, това може да се оправи. Проблема е в самият човек а това няма как да се оправи. Поблема е че човекът е използвач и лъжец.
Активен
suri-montana
МОТОЦИКЛЕТЕН КЛУБ ''МОНТАНА от 1998''
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: HONDA VTX1300 HONDA CBR 1000F3 HONDA XR 600
Публикации: 909

« Отговор #86 -: Февруари 07, 2010, 15:50:56 »

Темата е Откриване София 2010
да не месим други градове
Софетата имат да си изясняват неща
нека не им се месим

Софиянци си пътуват редовно за откриване до Пловдив, и при нас, и на много други места
мир брадъре
Активен
hammer766
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: honda 919 RR
Публикации: 129

« Отговор #87 -: Февруари 07, 2010, 18:50:10 »

Така е съгласен съм
Активен
Tuti
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Yamaha R1
Публикации: 2958

« Отговор #88 -: Февруари 07, 2010, 18:56:52 »

Аз пък не съм
пич,по тая логика дай да им простим на комунягите че избиха интелектуалците,да простим на Симеон 2-ри че щеше да ни оправи за 800 дни,а той ни еба майката.....голяма работа,че е станало.
Гледай напред и прави същата грешка отново и отново,щото това дето се е случило не е важно,така ли?
не съм гласувал за нито един от тия,да не ме заподозрете сега , но точно това махане с лека ръка на случките от миналото ни погребва отново и отново в същите лайна с различни имена.
Ето с това съм съгласен
Активен
Lazo
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Мотор: HONDA TRANSALP 650
Публикации: 36

Ел. поща
« Отговор #89 -: Февруари 07, 2010, 19:05:27 »

Българска работа цял живот прощава народ коие е бил под робство и още си е мирен и премирим Smile  Smile
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 29   Нагоре
Изпечатай
www.MotoForum.bgКонцентратОбщи теми (Модератор: ЧЕФО)Тема: Откриване на мото сезон 2010 - София

Online Store
A-Pro ROAD STAR
A-Pro ROAD STAR

Цена: 172.0лв.

Pirelli Diablo 190/50 ZR17
Pirelli Diablo 190/50 ZR17

Цена: 259.0лв.

130/80-17 65S TT TRAILMAX
130/80-17 65S TT TRAILMAX

Цена: 202.0лв.

A-Pro FLENDER - черно
A-Pro FLENDER - черно

Цена: 764.2лв.

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.464 секунди с 20 запитвания.