Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

www.MotoForum.bgКонцентратОбщи теми (Модератор: ЧЕФО)Тема: Откриване на мото сезон 2010 - София
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 29   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Откриване на мото сезон 2010 - София  (Прочетена 29115 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Tuti
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Yamaha R1
Публикации: 2958

« Отговор #90 -: Февруари 07, 2010, 19:23:26 »

Това се нарича "Гражданско общество" - когато човек е непремирим с корупция, злоупотреби, използване на обществени интереси за лични облаги и т.н....ама ние българите му викаме ..."мани го, тоя е заядливец, нали мен лично не ме ебе в момента за какво ще се буня..."

Е, Франки е такъв непремирим гражданин, а тези които не харесват подхода му, живеят на принципа "Покорна главица, сабя не сече"...егати мотористите егати свободния дух, аре нема нужда...

....стига съм писал, че се паля и ще обидя някоя крехка душа.

И аз подкрепям гражданското мислене и гражданските действия.
Активен
Stupid_boy
Модератор
ниво 5
Неактивен Неактивен

Публикации: 4563

« Отговор #91 -: Февруари 07, 2010, 19:32:58 »

е, аз под робство не ща да изпадам! по този въпрос отказвам да съм мирен, тих и приемащ, та за това. нямам намерение да прощавам на някой, който се опитва да ме е.е, и при това да получава пари ако успее!!

няма значение кой друг ще го организира, важното е този човек да спре да се пъха където не му е работа, да спре да ни злепоставя и използва! аз съм мислещ човек и за това казвам: СТИГА! проблема е в него, в помислите и целите му, не е в откриването!

още нещо, този човек злепоставя всички мотористи в родината ни, че и извън нея. проблема не е регионален!
Активен
Taz(1000eFgeni)
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: ...
Публикации: 656

« Отговор #92 -: Февруари 07, 2010, 19:58:14 »

Smile

нямам думи, хайде да излезе вече новия месия на гражданското общество и да направи нещо по повод на откриването, а то се случва като някой отиде и го организира. Като не искаш да го прави брат ми - направи го ти - Стюпид, Франки. Стига сте писали, действие му е майката  Very Happy

П.П. Стюпид ти изобщо познаваш ли го?
Активен
Tuti
ниво 5
Неактивен Неактивен

« Отговор #93 -: Февруари 07, 2010, 20:05:48 »

...месия има при религиите-християнска, комунистическа, ислямска, и т.н. при Гражданското общество няма месии, то за това е гражданско общество-изразява обществения, а не личния интерес...на месията, корана, бибилията, капитала и т.н.
 Very Happy
Активен
Taz(1000eFgeni)
ниво 5
Неактивен Неактивен

« Отговор #94 -: Февруари 07, 2010, 20:11:00 »

Embarassed

Вече се чувствам по-осведомен, много ти благодаря!
Активен
Tuti
ниво 5
Неактивен Неактивен

« Отговор #95 -: Февруари 07, 2010, 20:13:09 »

...е, добротата ми е безкрайна, винаги можеш да разчиташ на мен  Very Happy
Активен
Taz(1000eFgeni)
ниво 5
Неактивен Неактивен

« Отговор #96 -: Февруари 07, 2010, 20:14:04 »

Радвам се, че има хора като теб  Very Happy
Активен
drfrancky
Група Модератори
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Race Custom
Публикации: 2403

Клуб Ямаха България

« Отговор #97 -: Февруари 07, 2010, 20:21:43 »

Smile

нямам думи, хайде да излезе вече новия месия на гражданското общество и да направи нещо по повод на откриването, а то се случва като някой отиде и го организира. Като не искаш да го прави брат ми - направи го ти - Стюпид, Франки. Стига сте писали, действие му е майката  Very Happy

Какво искаш да организирам ? С мен и без мен хората ще се съберат. Това което аз може да направя е да помогна събралите се да си изкарат приятно.
Активен
Taz(1000eFgeni)
ниво 5
Неактивен Неактивен

« Отговор #98 -: Февруари 07, 2010, 20:27:53 »

Изискват се разни действия от страна на човек, на който му се занимава с разни там разрешителни и както някой каза да се пусне обява във вестник за да дойдат хора със сергийки, за да можем да си купуваме бира и кебапчета докато си лафим някъде там на Панчарево. Само това. Може би преди години е било съвсем различно, но сега хората са много. Не е задължително да се организира абсолютно нищо, но когато се направи е доста по-готино, но това естествено е само моето мнение, предполагам, че не е единствено обаче.

Пак ще помоля, постовете ми да не се възприемат като заяждане, тъй като във форума някакси всеки възприема нещата според собственото си настроение, защото липсва емоцията на общуването на живо.
Активен
Stupid_boy
Модератор
ниво 5
Неактивен Неактивен

Публикации: 4563

« Отговор #99 -: Февруари 07, 2010, 20:42:15 »

лично НЕ, единствено благодарение на моето усещане що за човек ще се пръкне от този! уви, бях прав, за това умишлено съм го избягвал! знам го кой е, както сигурно и той мен, но лично, не благодаря! не ми трябва да се обвързвам с такива хора! колко обвързали се избягаха от него и защо? не ми отговаряй, сам мога да ти ги изброя!

таз, много добре знаеш за какво говориме, не ме карай да си отварям устата повече за сега.

а ако брат ти се има за месия, не успя да го докаже! май е време да падне от там, където си мисли че се е качил! поне да беше един от нас, пък то, нали, сам знаеш.

теб те приемам като 'един от нас', но за него, забрави!
Активен
Taz(1000eFgeni)
ниво 5
Неактивен Неактивен

« Отговор #100 -: Февруари 07, 2010, 20:47:55 »

Нямах предвид, че се приема за месия, но не разбирам защо толкова много се пише само за него, напишете какво мислите да правите, след като не сте доволни. Надявам се да разбираш какво искам да кажа.
Активен
suri-montana
МОТОЦИКЛЕТЕН КЛУБ ''МОНТАНА от 1998''
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: HONDA VTX1300 HONDA CBR 1000F3 HONDA XR 600
Публикации: 909

« Отговор #101 -: Февруари 07, 2010, 22:11:42 »

Изискват се разни действия от страна на човек, на който му се занимава с разни там разрешителни и както някой каза да се пусне обява във вестник за да дойдат хора със сергийки, за да можем да си купуваме бира и кебапчета докато си лафим някъде там на Панчарево. Само това.
да внеса едно уточнение
когато правиш едно такова мероприятие , хората със  кифтетата сами звънят и си плащат мозата за да продават там.
това е само уточнение
както казах не и преди аз не взимам страна
Активен
jazovetza
GSM:0885022828
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: YAMAHA SUPER TENERE 750,YAMAHA CIGNUS-125,SUZUKI-SEPIA 50
Публикации: 1827

НИТО ДЕН БЕЗ БИРА

« Отговор #102 -: Февруари 08, 2010, 08:30:40 »

Аз искам да има кИфтета и много  Mad и всички приятели и мотористи да си изкараме весело, е те това е то истината.То откриването ще си дойде на мястото! Very Happy
Активен
vikings
ниво 2
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 92

www.mcvikings.free.bg

WWW Ел. поща
« Отговор #103 -: Февруари 08, 2010, 09:15:15 »

е кой е тоя в крайна сметка дето злепоставя мотористите?...  Surprised Surprised Surprised Surprised
 къв е , що е....
приказвате за някой а незная за кой става дума...

НЕ! на зимата
ДА ЖИВЕЕ ПРОЛЕТТА Smile Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Активен
Johny Bravo
жис
ниво 5
Неактивен Неактивен

Публикации: 1658

Put The Fun Between Your Legs!

« Отговор #104 -: Февруари 08, 2010, 10:15:08 »

Колега, темата не е чак толкова дълга, можеш да я прочетеш и да видиш за кого иде реч.
Казва се Николай Славчев,
представя себе си пред наши и чужди фирми и институции с доста гръмки длъжности, собствености и заслуги за моторизма, организационното и икономическо дело в Родината, които далеч не са истина и т.н. и т.н...
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 29   Нагоре
Изпечатай
www.MotoForum.bgКонцентратОбщи теми (Модератор: ЧЕФО)Тема: Откриване на мото сезон 2010 - София

Online Store
A-Pro ROAD STAR
A-Pro ROAD STAR

Цена: 172.0лв.

Pirelli Diablo 190/50 ZR17
Pirelli Diablo 190/50 ZR17

Цена: 259.0лв.

130/80-17 65S TT TRAILMAX
130/80-17 65S TT TRAILMAX

Цена: 202.0лв.

A-Pro FLENDER - черно
A-Pro FLENDER - черно

Цена: 764.2лв.

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.383 секунди с 20 запитвания.