Мисия:Как да направим некой лев без да влагам стотинка?
Трябва ми голяма потенциална аудитория.Примерно нещо което се случва всяка година - примерно Нова година

Дейности които трябва да свърша:
Да регистрирам акаунт във форумите които се интересуват от новогодишните празници.Да заяава присъствие - некой друг мъдър пост - примерно целия текст на коледни звънчета

Да питам чичко Гугъл ко аджеба може да върви на Нова година ...пример - подараци

Следва намиране на таргет група - намирам хора ,на които нещо им е интересно и виждат в него потенциал за "услугите или продуктите си",но е задължително да не са много осведомени ,кое - как ?(иначе не минава - демек ще знаят към кой да се обърнат или още по-кофти няма да се обърнат към никого ами ще си свършат работа)Пример - честванията на площада за нова година.Добре ли е

Да регистрирам домейн - новагодина точка ком.
Да направя сайт (ако може да врътна някой да ми го направи без пари ще е най- яко)
Да събера екип дето да върти спама и сайта (да пробвам да ги завлеча със пари и заплати)
Да си платя интернета - щото иначе не мога да си проверявам пощата да видя дали има будали дето са ми повярвали че съм шефа на "нова година" - все пак някой хора не четат спам фолдера си

Да сипя бенз за 20 лв в бангията,да си туря новото "фешън" костюмче и да посетя лично захапалите.Все пак трее съм сериозен...
Да ги светна че са взели правилното решение и аз като мега пич ще им осигуря толова и толкова потенциален таргет "само" с/у "еди колко си" или това или онова бартерче .

След това остава само да се изтипосам на площада за нова година.
Да си опънем шатрата и....да късам билетчета

ПП:А кво имат да кажат Снежанка и седемте джуджета по темата ме боли.
Аз съм истинския Дядо Мраз...
"...идеите от мен,бензина от Вас"
Остап Бендер