Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

www.MotoForum.bgКонцентратОбщи теми (Модератор: ЧЕФО)Тема: Призовка от КАТ
Страници: 1 [2] 3   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Призовка от КАТ  (Прочетена 2867 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
ti6o
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: шеина
Публикации: 146

Ел. поща
« Отговор #15 -: Март 04, 2010, 23:35:49 »

Днес получих призовка от кат по пощата  Smile Smile , нямам намерение да ходя, преди да ми я връчат лично. Сега пощальонът я е загубил май. Та... там не пише кой член съм нарушил от закона, а само, че трябва да се явя в 'Стая №18 "А"'. Някой знае ли какво аджеба става в тази стая?
точно този сектор е повярваи ми бях там края на миналата година(снимка) Very Happy
Активен
jazovetza
GSM:0885022828
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: YAMAHA SUPER TENERE 750,YAMAHA CIGNUS-125,SUZUKI-SEPIA 50
Публикации: 1827

НИТО ДЕН БЕЗ БИРА

« Отговор #16 -: Март 04, 2010, 23:40:55 »

Сега последното ни каране със Софииската група до Градешница всички, които карахме на влизане в Благоевград с 60 км/ч няма да ни има на снимките, но останалите ....малиии... Smile Smile Smile
Пак там в тия няколко стаи и прожекциика да се видим,че инак ще се забравим... Very Happy Very Happy Very Happy
Активен
ti6o
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: шеина
Публикации: 146

Ел. поща
« Отговор #17 -: Март 04, 2010, 23:47:01 »

Сега последното ни каране със Софииската група до Градешница всички, които карахме на влизане в Благоевград с 60 км/ч няма да ни има на снимките, но останалите ....малиии... Smile Smile Smile
Пак там в тия няколко стаи и прожекциика да се видим,че инак ще се забравим... Very Happy Very Happy Very Happy
този път няма да видят дали сам си избръснал брадата щото бях с каска Sad
Активен
Stupid_boy
Модератор
ниво 5
Неактивен Неактивен

Публикации: 4563

« Отговор #18 -: Март 05, 2010, 00:29:51 »

малко извън темата, но всъщност баш по нея:
всичките ми возила са регистрирани на друг адрес, на който не живея от 3 години. все още ги регистрирам там, есграон тегоби. та, ако някой някъде ме снима, ще пратят призовката там, а онея не си правят труда да ме уведомят. в такъв случай какво следва? при всяко посещение в кат и в общината, никой не е чувал за актовете, за които аз поне знам.
Активен
Mapa
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Honda CBR F2
Публикации: 527

Правим синки по коленцата

Ел. поща
« Отговор #19 -: Март 05, 2010, 01:36:44 »

Нарушението ми е от 08.01.2010  Smile Smile Язо, разгледах го и варианта със съденето, но няма как да стане, тъй като няма да съм тук... затова и не ми пука особено, че ще ми вземат книжката за 3-4-5-6 месеца  tang Мерси за инфото все пак, но не мисля да бъда примерен от тук нататък. Е*ал съм я у системата  boxing
Активен
angel4o
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: иста е без каска
Публикации: 619

Grrrrrrrrrrrrrrrr

« Отговор #20 -: Март 05, 2010, 17:01:39 »

Хмззз, доста интересна тема, чудя се дали има начин да провериш дали са те снимали, преди да ти е пристигнала призовката, пътувам доста и не превишавам ограничения с повече от 30км/ч по съвет на мой приятел-катаджия. За мотора няма да коментирам,че в правилника за движение пише абсурди за макс. допустима скорост, номера е силно заврян в опашката и с много изгоряла гума върху него  rulez2
Активен
str8_4ce
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Мотор: за сега този въпрос е висящ
Публикации: 9

« Отговор #21 -: Март 05, 2010, 17:54:54 »

Много правилно, до 30 км/ч пишат фиш, но нещо си в закона не позволява да ти го пратят по пощата, така че си недосигаем. Има идея за изменения и до лятото се надяват да са приеми.До тогава няма грижи.
Активен
dazyo
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: Yamaha XJ750 Maxim Honda Varadero 1000
Публикации: 115

0889460047

Ел. поща
« Отговор #22 -: Март 05, 2010, 23:18:21 »

Регистираното нарушение с видеокамера е т.нар.система TFR-1M !!!При регистриране на нарушение с видеоконтрол, срока за призоваване е 2 (две) години... Smile Smile Smile
Отделно от това, са длъжни да ти връчат призовката лично - тия номера с добросъвестните съседи не минават в съда ...  Smile Smile Smile
Моя съвет - отиди и виж за какво ще искат да ти пишат акт.Имаш два варианта - подписваш акта С ОСОБЕНО МНЕНИЕ, намираш си адвокат, и съдиш КАТ - печелиш на 100%, като освен погрешната процедура по съставянето на акта, адвоката ще намери поне 3 грешки в самия акт ... Smile Smile Smile
Другия вариант е да подпишеш пак с особено мнение, и да пуснеш в три-дневен срок възражение в КАТ. Почти сигурно е, че ще те отсвирят. Ако са ти наложили в акта глоба от 100 (примерно) лева, началника ще преразгледа акта, и ще ти шибне глоба от 50лв, която е НЕОБЖАЛВАЕМА - т.е. пари ще ти вземат със сигурност.
Ако ги съдиш - ще изкараш 6 месеца без талон, но няма да платиш глобата, няма да ти вземат точки, и КАТ ще плати всички разноски по делото - т.е. ще ги изцакаш за това, че не си познават закона... Smile Smile Smile
Всичко опира до това, да ти се занимава и да не се предаваш на системата. Успех ! Smile Very Happy
Те за това милиционерите ги смениха с полицаи...за да не мълчат вече... funny funny funny

Евала за поста! Very Happy Very Happy Very Happy
Ама споделяте си подобни хитрости на ЛС, че току виж на някой му светнало да "отстрани" вратичките в закона и тогава ни се 'ба мамата! А до тогава и както каза jazovetza:
"Ако ги съдиш - ще изкараш 6 месеца без талон, но няма да платиш глобата, няма да ти вземат точки, и КАТ ще плати всички разноски по делото - т.е. ще ги изцакаш за това, че не си познават закона... Smile Smile Smile
Всичко опира до това, да ти се занимава и да не се предаваш на системата. Успех !"
Активен
Kuku
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: SV
Публикации: 1300

« Отговор #23 -: Март 05, 2010, 23:42:28 »

Мара, брат, ти си мислиш, че си го закъсал - днес във входа се получи привиквателна за едно дърво дето го резнахме миналата пролет с двама съседи Sad

Още по-интересно е, че не викат лично мен, а викат майка ми Smile Smile Smile
Активен
forry
Freerider
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: скутерче
Публикации: 715

fory_underground@abv.bg forry
Ел. поща
« Отговор #24 -: Март 06, 2010, 08:18:17 »

малко извън темата, но всъщност баш по нея:
всичките ми возила са регистрирани на друг адрес, на който не живея от 3 години. все още ги регистрирам там, есграон тегоби. та, ако някой някъде ме снима, ще пратят призовката там, а онея не си правят труда да ме уведомят. в такъв случай какво следва? при всяко посещение в кат и в общината, никой не е чувал за актовете, за които аз поне знам.
   И аз малко извън темата... Стюпид, от 4 години живея в къща насред една гора. Тук пощальон няма, а призовкар ще дойде ама на куково лято (то и една пица за вкъщи човек не може да си поръча, но това е друга тема). Естествено не съм регистриран, че живея тук. Личната ми карта е на несъществуващ адрес в Габрово (улица с 9 номера, а аз се водя, че живея на 13). Та мисълта ми беше, че последните години никакъв вид бумащина не ме застига...нито призовки от КАТ, нито от данъчните, нито от съда (по едно време ме разхождаха като свидетел по едно дело, но откакто се заселих тук, спряха да ме откриват). Единствените, които ме намериха много бързо бяха едни хора, на които дължах пари, но пък те не са свързани по никакъв начин с държавната бюрократична машина Very Happy
    П.п. В стая 18 съм ходил да се "оправям" за служебната ми кола, сега да не кажете уж не ме намират, пък знам за стая 18 Very Happy
Активен
Mirkata
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Мотор: Honda CBR 919RR
Публикации: 30

Ел. поща
« Отговор #25 -: Март 11, 2010, 19:05:36 »

Снимките имат давност 2 години, след това могат да ти го накривят  Confused
Активен
Mapa
ниво 5
Неактивен Неактивен

Ел. поща
« Отговор #26 -: Март 11, 2010, 22:22:58 »

Снимките имат давност 2 години, след това могат да ти го накривят  Confused
Супер... след година и 8 месеца няма да ми пука  Smile Smile Smile
Активен
vgrig
ниво 4
Неактивен Неактивен

Мотор: BMW 1100 GS
Публикации: 351

WWW Ел. поща
« Отговор #27 -: Март 11, 2010, 22:25:36 »

Мара какво стана...ходили да видиш за какво става дума?
Активен
Mapa
ниво 5
Неактивен Неактивен

Ел. поща
« Отговор #28 -: Март 12, 2010, 08:55:19 »

Не. Чакам да дойдат да ми я връчат лично, което ще стане след 18ти март  Surprised
Активен
jazovetza
GSM:0885022828
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: YAMAHA SUPER TENERE 750,YAMAHA CIGNUS-125,SUZUKI-SEPIA 50
Публикации: 1827

НИТО ДЕН БЕЗ БИРА

« Отговор #29 -: Март 12, 2010, 10:10:08 »

Не. Чакам да дойдат да ми я връчат лично, което ще стане след 18ти март  Surprised
Има да чакаш....те я пускат по пощата и те чакат на място там! Surprised Very Happy
Активен
Страници: 1 [2] 3   Нагоре
Изпечатай
www.MotoForum.bgКонцентратОбщи теми (Модератор: ЧЕФО)Тема: Призовка от КАТ

Online Store
A-Pro TRIP
A-Pro TRIP

Цена: 305.2лв.

A-Pro - IBIZA  колан
A-Pro - IBIZA колан

Цена: 44.0лв.

Pirelli Diablo 190/50 ZR17
Pirelli Diablo 190/50 ZR17

Цена: 259.0лв.

Отиди на:  

Страницата е създадена за 1.025 секунди с 21 запитвания.