Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

www.MotoForum.bgСтилШосейни - суперспорт/спорт/турист (Модератор: zlati)Тема: мнения зс хаябуса к8
Страници: 1 [2]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: мнения зс хаябуса к8  (Прочетена 1319 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
gazibarev
ниво 4
Неактивен Неактивен

Мотор: SUZUKI GSXR 600
Публикации: 318

Ел. поща
« Отговор #15 -: Март 08, 2010, 22:18:53 »

колега вземи го пробвай и тогава приказвай.   .Колкото до колегата за когото това е най добрият мотоциклет............нямя място за чудене вярвай ми карал съм страшно много модели и марки мотоциклети и замисли се щом си взех точно този.
Пробвах го.... малко по- зор ми беше в града да го карам в сравнение с моя... е все пак не съм му свикнал де но първоначалните ми впечатления бяха че по зор се свива и е по тежичък... Е това не значи че не го харесвам напротив.... но още не ми е по джоба иначе да съм се сдобил ;)а за извънградско...няма да коментирам.. А пробвах да направя обратен завойна нормален път и малко ме узори в сравнение в срада ми...като че ли ми идва малко по дълъг
Активен
mitiracing
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: Honda CBR 1000 RR Repsol/2007 Ex Hayabusa
Публикации: 147

Honda Senigallia

WWW Ел. поща
« Отговор #16 -: Март 08, 2010, 22:23:22 »

Пробвах го.... малко по- зор ми беше в града да го карам в сравнение с моя... е все пак не съм му свикнал де но първоначалните ми впечатления бяха че по зор се свива и е по тежичък... Е това не значи че не го харесвам напротив.... но още не ми е по джоба иначе да съм се сдобил ;)а за извънградско...няма да коментирам.. А пробвах да направя обратен завойна нормален път и малко ме узори в сравнение в срада ми...като че ли ми идва малко по дълъг
   Не си му свикнал иначе обратни завой и движение с бавна скорост не са проблем.Пожелавам ти да се сдобиещ скоро с една красавица.Поздрави
Активен
stanley
ниво 4
Неактивен Неактивен

Мотор: Honda VFR800 VTEC
Публикации: 391

« Отговор #17 -: Март 09, 2010, 09:25:03 »

... замисли се щом си взех точно този.

За аутострадите в Италия всички знаем, ама ти кога за последно кара в България? Тук малко "Тракия" става, най-вече в новите участъци, но те са много прави
Активен
vasilnantchev
ниво 4
Неактивен Неактивен

Мотор: 2006 Suzuki Hayabusa
Публикации: 314

« Отговор #18 -: Март 09, 2010, 12:49:46 »

Те тава е маторя! Very Happy
Активен
Страници: 1 [2]   Нагоре
Изпечатай
www.MotoForum.bgСтилШосейни - суперспорт/спорт/турист (Модератор: zlati)Тема: мнения зс хаябуса к8

Online Store
Pirelli Diablo 120/70 ZR17
Pirelli Diablo 120/70 ZR17

Цена: 180.0лв.

Dyablex PEGASO
Dyablex PEGASO

Цена: 112.2лв.

A-Pro TRIP
A-Pro TRIP

Цена: 305.2лв.

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.28 секунди с 20 запитвания.