Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

www.MotoForum.bgКонцентратРемонт, тунинг, въпроси, моточасти и аксесоари (Модератор: kokoVmaxa)Тема: Най-бързият 600cc мотор на пазара 2010
Страници: 1 2 [3]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Най-бързият 600cc мотор на пазара 2010  (Прочетена 1989 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
zlati
ZX12 R
ниво 5
Неактивен Неактивен

Публикации: 2103

Пауър ис нотинг уидаут гума!

Ел. поща
« Отговор #30 -: Март 11, 2010, 20:25:51 »

Лично на мене кавазаки ми харесва, но оставам с впечатлението от много познати и тук от форума, че те не са на особена почит, а не мога да разбера защо...

Как защо? Защото всички тук са капацитети и тесни специалисти с инженерно образование Smile

Ние балъците се тормозим с Кави и някак успяваме да я скалъпим ...

А защо трябва да е НАЙ-БЪРЗИЯ ? Ти най-добрия ли си? Very Happy

Не му се връзвай на докторчето, въпреки че донякъде е прав. Просто е имал е тежък ден със сатъра днес.
Активен
ghost rider1
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: CBR
Публикации: 1011

« Отговор #31 -: Март 11, 2010, 20:31:28 »

Smile Охоооооо.Какво става тука бе пичове??? Surprised Surprised  Дошъл е нов състезател Smile Smile    Виж какво Spark-и  ти си за темата 1000-стават ли за начало.  Какви са тия малолитражки????  Една ХИЛЯДАРКА и всичко е ОК. Отпадат ти всички терзания по темата. АЙ.......гас и тва  е Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile                                                                           Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
Активен
spow
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: хондичка и едно балканче
Публикации: 125

GRAVITY SUX

Ел. поща
« Отговор #32 -: Март 11, 2010, 20:36:13 »

стига сте хранили младежта че ще я отблъснете отрано а тя и без друго го е закъсала с тия компютри пред , които мухлясва по цял ден !!  Very Happy Very Happy а на теб спарк ти пожелавам най-искрено да откриеш най-бързия от собствен опит Very Happy Smile
Активен
stan4o_12
ниво 5
Неактивен Неактивен

Публикации: 1468

« Отговор #33 -: Март 11, 2010, 21:14:16 »

КОй най-бърз ли? SurprisedБА ли га... Smileами качваш,мериш,караш и  Smile
Активен
ghost rider1
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: CBR
Публикации: 1011

« Отговор #34 -: Март 11, 2010, 21:25:20 »

стига сте хранили младежта че ще я отблъснете отрано а тя и без друго го е закъсала с тия компютри пред , които мухлясва по цял ден !!  Very Happy Very Happy а на теб спарк ти пожелавам най-искрено да откриеш най-бързия от собствен опит Very Happy Smile
Може и да е на далавера като го отблъснем .Зад компютъра ама жив.Или какво ---да му вкарваме мухи в главата (Кой е най бързия) Качвай се и карай!!!   От 50сс.  ще си мисли и говори за 600 ДЕЦА С ОРЪЖИЕ Mad
Активен
Samito
ниво 4
Неактивен Неактивен

Мотор: Aprilia rs 125,Piaggio
Публикации: 362

« Отговор #35 -: Март 11, 2010, 21:34:02 »

50 цц ама пистак  Smile
Активен
boris_vn
0898 647 384
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: cbr900rr- 97
Публикации: 1539

САМО ХОНДА МОЖЕ ДА УБИЕ ХОНДА

223
Ел. поща
« Отговор #36 -: Март 11, 2010, 21:42:08 »

сега да питам аз ,мисля като махна КАДЕТА  да си взема едно такова ,питам че не ги карат много  Surprised дали ще ги цепя на магистралите ,че нали е червена  Surprised
Активен
Sirius
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Suzuki GSX-R 600 SRAD
Публикации: 1034

239393039
« Отговор #37 -: Март 11, 2010, 22:00:53 »

50 цц ама пистак  Smile

Ти не си мн далеч.
Активен
Samito
ниво 4
Неактивен Неактивен

Мотор: Aprilia rs 125,Piaggio
Публикации: 362

« Отговор #38 -: Март 11, 2010, 22:10:52 »

от кое?
Активен
ilia
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Kawasaki Gpz900R
Публикации: 692

Ел. поща
« Отговор #39 -: Март 12, 2010, 10:08:27 »

Абе бате фераритата са много ниски, не стават за БГ.И аз щях да взимам, ама прецених че по-добре българския вариант-калибра.Ем върви повече, ем по-красива, абе е сега на чист бартер да ми дават, няма да взема ферари.
Активен
baraev
Yamaha FZS600 Fazer
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: ... с двигател
Публикации: 141

Peace & Respect

Ел. поща
« Отговор #40 -: Март 12, 2010, 10:34:01 »

Абе бате фераритата са много ниски, не стават за БГ.И аз щях да взимам, ама прецених че по-добре българския вариант-калибра.Ем върви повече, ем по-красива, абе е сега на чист бартер да ми дават, няма да взема ферари.

Мене и пари да ми дават към ферарито, бе айде от мен да мине ше го зема и с парите ше му направя по високо окачване  Very Happy Smile Surprised
Активен
Svetko
ниво 4
Неактивен Неактивен

Публикации: 327

31327690
« Отговор #41 -: Март 12, 2010, 10:41:05 »

Kuku, мисля, че си ужасно прав за това. Просто наистина се чудех, защото отначало се бях ориентирал към новата кава, после към р6 и още мисля за това исках мнения - да взема правилното решение. Лично на мене кавазаки ми харесва, но оставам с впечатлението от много познати и тук от форума, че те не са на особена почит, а не мога да разбера защо...
Правилното решение се взима като се качиш и ги покараш тия мотори, съвсем нормално е да се ебават с тебе за въпроса ти. Също така, освен най-бърз има и най-лек, най-маневрен, най-лесен за каране и още много най-. На тебе точно най-бързия ли ти трябва? Като толкова много искаш да знаеш кво предпочитат хората, намери статистика кой производител от кой модел колко е продал.
Активен
Страници: 1 2 [3]   Нагоре
Изпечатай
www.MotoForum.bgКонцентратРемонт, тунинг, въпроси, моточасти и аксесоари (Модератор: kokoVmaxa)Тема: Най-бързият 600cc мотор на пазара 2010

Online Store
A-Pro TRIP
A-Pro TRIP

Цена: 305.2лв.

A-Pro - IBIZA  колан
A-Pro - IBIZA колан

Цена: 44.0лв.

Pirelli Diablo 190/50 ZR17
Pirelli Diablo 190/50 ZR17

Цена: 259.0лв.

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.414 секунди с 22 запитвания.