Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Страници: [1]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Към Модераторите:  (Прочетена 4209 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
IwanTT
ниво 5
Неактивен Неактивен

Публикации: 600

Honda

294615718
« -: Май 13, 2010, 15:55:18 »

Здравейте!
Казвам се ИВан Тенекеджиев и съм от Панагюрище.
Аз не пиша много, много, но влизам редовно и чета по смислените неща В ТОЗИ ФОРУМ.  Обичам да чета пътеписи и за това от време на време, като има какво да споделя  разказвам за по-дългите ни пътувания и слагам снимки. От преди година някъде с цел да не може да се "отмята" човек от казаното и да не може да изопъчава казаното, хората, които  управляват този Форум, взеха решение да ограничат възможността за редактиране на текст до 10 мин след публикацията. Аз съм съгласен с това решение, но когато искаш да публикуваш 4 машинописни страници с текст и 30-40 снимки това се явява като  голяма пречка и неудобство. По този начин не можеш да си редактираш неточности, грешки (печатни и правописни) , не можеш да промениш снимки ...! Всичко това прави труда по публикуване на пътепис доста неприятен , защото за 10 мин не можеш да направиш неизбежните корекции.Това пък от своя страна ще откаже доста хора от намерението им да публикуват подобни  разкази.
Питането или по-скоро молбата ми е да се освободи раздел МОТОТУРИЗЪМ от това ограничение!
Активен
RaTTo
началник
Администратор
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Suzuki GSXR1000
Публикации: 769

MotoZone

69253274
« Отговор #1 -: Май 13, 2010, 22:16:55 »

Здрасти Иван, опцията е глобална като такава и не може да се прилага на определени раздели. Това заключване след публикуване на поста 10 мин. след като натиснеш бутона "Публикувай" е направено с цел да се избегне спекулация и двуличие. Затова обаче има опция (бутон) "Предварителен преглед" където може да направите предварителен оглед на поста който ще публикувате. Знам че това не е решение на проблема който споменаваш, едно от решенията според мен е да вдигнем времето от 10 мин. на 30 или по веече. Другия начин като в твоя случай е да бъдат дадени временни права за редакция на поста.
Активен
Nick
"Не плащам аз ток, щото държавата нейната тока..."
Група Модератори
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: GL1500SE
Публикации: 3594

Аз не признавам Косово!

WWW Ел. поща
« Отговор #2 -: Май 13, 2010, 22:26:06 »

Иване, или както ти каза RаТТо с бутона за предварителен преглед, или с опцията "Обади се на приятел"  Very Happy
Активен
BORIMORT
Red Brigades
Почетен член
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: BIG GIXXER !!!
Публикации: 1897

Пловдив / Бургас / Добростан

266053924 borimort
WWW Ел. поща
« Отговор #3 -: Май 13, 2010, 22:32:57 »

едно от решенията според мен е да вдигнем времето от 10 мин. на 30 или по веече. Другия начин като в твоя случай е да бъдат дадени временни права за редакция на поста.
И двата варианта според мен. Най-малкото, защото понякога хостинга на снимките сдава багажа и трябва да се качат наново с други адреси.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Изпечатай
www.MotoForum.bgЗа ФорумаМнения, предложения, съветиТема: Към Модераторите:

Online Store
Dyablex ULISSE
Dyablex ULISSE

Цена: 155.7лв.

Dyablex - X25 - мат
Dyablex - X25 - мат

Цена: 214.2лв.

Dyablex SPRINT
Dyablex SPRINT

Цена: 206.1лв.

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.641 секунди с 20 запитвания.