Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

www.MotoForum.bgКонцентратОбщи теми (Модератор: ЧЕФО)Тема: Нагъл крадец измами продавач на мотоциклет
Страници: 1 2 [3] 4   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Нагъл крадец измами продавач на мотоциклет  (Прочетена 3506 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
demokrata
ниво 4
Неактивен Неактивен

Мотор: fz1 N
Публикации: 300

« Отговор #30 -: Септември 03, 2010, 16:14:17 »

Един ми иска пари на заем. Гледам го на пръста с една хубава халка...Викам му, даи да ти пробвам халката бе Smile Ей тоя като подскочи Smile Smile Smile
Активен
ilia
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Kawasaki Gpz900R
Публикации: 692

Ел. поща
« Отговор #31 -: Септември 03, 2010, 16:36:34 »

Хааххахах, ами най-лесно е мотора да блесне и да грабне някой балък. Една паста за 18 лева от магазина, един ден търкане, автомивка и мотора, който е леко крив, и втора скорост изключва, като я напънеш е продаден Smile .Между другото винаги са ми казвали, че външния вид продава. Май е вярно...
Активен
Kaskadiora
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: Yamaha 660 Tenere, Suzuki GSX1300R Hayabusa
Публикации: 227

Сичката ГАЗ, пък кот' стане...

Ел. поща
« Отговор #32 -: Септември 03, 2010, 16:43:59 »

Аз така купих ХАЙАБУСАТА.
Как да пробвам ТАКЪВ мотор, като цял живот съм карал само ендура които вдигат 140.

М/у другото, като си купувах джипа - външния вид беше .... като на всеки ОФФ-РОУДЪР (трагедия)
Питам: Радатки, скорости, диференциали... как са?
Пича ми вика: Ей ти джипа, ей ти гората.... ПРОБВАЙ го!
Ама колата ми остана пред тях.  Very Happy
Активен
horhef
ниво 2
**
Неактивен Неактивен

Мотор: HONDA CBR F4
Публикации: 79

Ел. поща
« Отговор #33 -: Септември 03, 2010, 17:18:25 »

А пък аз като гледах последния мотор и се глася да си тръгвам човека ми вика: няма ли да го пробваш? Е как да го пробвам нито имам пари в мен нито ме познаваш, а той: няма проблеми качвай се  Smile
Е ако някой е искал да го прецака момчето си изгаряше отсякъде  Smile
Активен
Johny Bravo
жис
ниво 5
Неактивен Неактивен

Публикации: 1658

Put The Fun Between Your Legs!

« Отговор #34 -: Септември 03, 2010, 18:11:15 »

Естествено, не знаеш на какъв човек ще попаднеш. Досега всичките си мотори съм ги карал преди да ги купя. Без пари без разправии. На един само му оставих личната си карта и врътнах едно кръгче в квартала. Мотора все пак се оказа кенеф ама кво от това, купих си го, стегнах го и го продадох.  Smile Smile Smile

И специално за Призрака Каспър: "Очи гледали - Очи плакали"     Smile Smile Smile
Активен
JAVKATA
Праведен живот започваш тогава, когато за греховен вече нямаш нито сили, нито пари.
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Kawasaki ZX7R
Публикации: 592

Ел. поща
« Отговор #35 -: Септември 03, 2010, 19:06:05 »

И аз понеже си продавам мотора не давам да го пробват,дойде веднъж един пич и така вика може ли да го покарам-мне...ето ти каска качвай се ще те повозя да видиш как върви.
Активен
ilia
ниво 5
Неактивен Неактивен

Ел. поща
« Отговор #36 -: Септември 03, 2010, 19:09:31 »

Хахахахах, е това пък вече няма как да стане. Да се кача при някой непознат да ме вози, като при това нищо няма да разбера от мотора. Не съм чул някой да му е харесал мотор, като са го возили Smile(освен някоя тинейджърка де)
Активен
Kaskadiora
ниво 3
Неактивен Неактивен

Мотор: Yamaha 660 Tenere, Suzuki GSX1300R Hayabusa
Публикации: 227

Сичката ГАЗ, пък кот' стане...

Ел. поща
« Отговор #37 -: Септември 03, 2010, 19:30:43 »

Хахахахах, е това пък вече няма как да стане. Да се кача при някой непознат да ме вози, като при това нищо няма да разбера от мотора. Не съм чул някой да му е харесал мотор, като са го возили Smile(освен някоя тинейджърка де)

Да де... ама имах НАВРЕМЕТО... Suzuki RG250 gamma (WALTER WOLF).
3ма приятели се качиха да видят толкова ли върви тая ЛЕГЕНДА, и 3-мата се търкаляха по асфалта. Представям си да дойде някой, да го купува... Smile как да му го дам, да го пробва като може да ми го върне на парчета.
« Последна редакция: Септември 03, 2010, 19:33:27 последно от Kaskadiora » Активен
CJ_
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Мотоциклетаджията ....
Публикации: 3600

« Отговор #38 -: Септември 03, 2010, 21:22:10 »

Така е ! Мотор несе дава и несе ИСКА !
аз 12-ката също я купих без да я пробвам , чак след нотариуса и плащането си сложих каската и заминах за Варна ! дори несъм сядал отгоре му !
Активен
demokrata
ниво 4
Неактивен Неактивен

« Отговор #39 -: Септември 03, 2010, 21:32:18 »

Всъщност темата е доста полезна Smile Като реша да продавам, ще си взема една стойка. Вдигам задната гума и да си бръмчи клиентчето Very Happy
Активен
ghost rider1
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: CBR
Публикации: 1011

« Отговор #40 -: Септември 03, 2010, 22:21:55 »

Всъщност темата е доста полезна Smile Като реша да продавам, ще си взема една стойка. Вдигам задната гума и да си бръмчи клиентчето Very Happy
  И това го има,, даже  и на задна може да го пробва Smile Smile Smile              
Szkoła Koła Mentosa (Real Stunter School).DQ
         Mad Mad Mad Mad
« Последна редакция: Септември 03, 2010, 22:50:52 последно от ghost rider1 » Активен
demokrata
ниво 4
Неактивен Неактивен

« Отговор #41 -: Септември 03, 2010, 22:41:00 »

apl apl apl
Активен
ЧЕФО
THE UNBORN
Moderator
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: ZX12R;CBR1100XX;KLX650;XTZ750;NT400;AN400;XJ750;CX500;CB400N;Tuareg125; и други
Публикации: 8792

Не помня думите на врага, а мълчанието на приятеля

« Отговор #42 -: Септември 04, 2010, 00:45:47 »

Хааххахах, ами най-лесно е мотора да блесне и да грабне някой балък. Една паста за 18 лева от магазина, един ден търкане, автомивка и мотора, който е леко крив, и втора скорост изключва, като я напънеш е продаден Smile .Между другото винаги са ми казвали, че външния вид продава. Май е вярно...
Верно ли е лесно? Най-обичам наивиниците. Боята лесно, а детайлите? Ами, че нали като огледам степенките, динамото, лостовете, дръжките, ауспусите, предницата, каплите, дисковете, сходимостта, рамата, радиатора, болтчетата по двигателя и рамата, гарнитурите, кабелите и всичко изобщо (включително и неща за които няма и да се сетите) и веднага ще ти кажа колко пъти е удрян, как точно и какво е сменяно и правено. Да грее като слънце значи да е "девствен". Ела да видиш мойто бросче с оригинална боя от завода и предупредителните стикери на резервоара. Няма драснато на степенките, ни на динамцето, ни никъде. Вие изобщо хал хабер си нямате какво значи мотор-слънце. Не боята прави мотора да е кукла. За 15 минути оглед и майчиното му мляко ще ти разкажа. Днес даже правих демонстрация. Very Happy Ей за това мойте мотори са винаги куклички, щото знам какво да гледам и как да избирам. Ами, че то на 100 мотора само един ще отговори на високите ми критерий, обаче този който отговори няма нужда да го пробваш, повярвай ми. Само по мотора мога да ти кажа какъв човек го е карал и дали втората ще изключва. Ама това вече е "виш пилотаж". Very Happy
« Последна редакция: Септември 04, 2010, 00:57:46 последно от ЧЕФО » Активен
lqlqlq
ниво 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 140

Съвършенството се крие в опита.

« Отговор #43 -: Септември 04, 2010, 08:58:25 »

Верно ли е лесно? Най-обичам наивиниците. Боята лесно, а детайлите? Ами, че нали като огледам степенките, динамото, лостовете, дръжките, ауспусите, предницата, каплите, дисковете, сходимостта, рамата, радиатора, болтчетата по двигателя и рамата, гарнитурите, кабелите и всичко изобщо (включително и неща за които няма и да се сетите) и веднага ще ти кажа колко пъти е удрян, как точно и какво е сменяно и правено. Да грее като слънце значи да е "девствен". Ела да видиш мойто бросче с оригинална боя от завода и предупредителните стикери на резервоара. Няма драснато на степенките, ни на динамцето, ни никъде. Вие изобщо хал хабер си нямате какво значи мотор-слънце. Не боята прави мотора да е кукла. За 15 минути оглед и майчиното му мляко ще ти разкажа. Днес даже правих демонстрация. Very Happy Ей за това мойте мотори са винаги куклички, щото знам какво да гледам и как да избирам. Ами, че то на 100 мотора само един ще отговори на високите ми критерий, обаче този който отговори няма нужда да го пробваш, повярвай ми. Само по мотора мога да ти кажа какъв човек го е карал и дали втората ще изключва. Ама това вече е "виш пилотаж". Very Happy

Става ли тогава да те взема с мене като ще си избирам мотор ? Smile Very Happy
Активен
ilia
ниво 5
Неактивен Неактивен

Ел. поща
« Отговор #44 -: Септември 04, 2010, 10:54:36 »

Ами сигурно става, ама като е такъв специалист и определя дали е крив мотора, без да го кара, ще ти вземе една торба пари. Smile Ама дори и да е така, няма как да не караш, като купуваш. Ами ето преди месец отивам да гледам една aprilia RSV mile - ами аз никога не съм се качвал на такъв, не знам дори дали ми харесва като стойка, вървене, спиране и още 1000 неща. Дори и да си взема същия като моя, пак може нещо да не ми хареса, просто няма два еднакви мотора.Искам да го покарам и тогава да реша. Пак казвам, парите са у мен, ако продавача иска му ги давам, но НИКОГА няма да купя мотор, който не съм карал, това е смешно.
« Последна редакция: Септември 04, 2010, 10:56:27 последно от ilia » Активен
Страници: 1 2 [3] 4   Нагоре
Изпечатай
www.MotoForum.bgКонцентратОбщи теми (Модератор: ЧЕФО)Тема: Нагъл крадец измами продавач на мотоциклет

Online Store
A-Pro TRIP
A-Pro TRIP

Цена: 305.2лв.

A-Pro - IBIZA  колан
A-Pro - IBIZA колан

Цена: 44.0лв.

Pirelli Diablo 190/50 ZR17
Pirelli Diablo 190/50 ZR17

Цена: 259.0лв.

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.381 секунди с 22 запитвания.