Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

www.MotoForum.bgКонцентратМултимедияТема: Мотосъбор Разград 2006 - снимки
Страници: 1 2 [3]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Мотосъбор Разград 2006 - снимки  (Прочетена 3515 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
veazel
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Yamaha FZ1N
Публикации: 619

177629867
« Отговор #30 -: Август 19, 2006, 19:17:13 »

За пореден път да кажа, че събора беше супер, организацията стриктна, гонките яко проведени, участниците бяха коректни, дори и да имаше някакви неразбирателства, всички се смееха и поздравяваха. Когато някой иска да се докаже като мъж, както каза момчето преди мен- на пътя. Тук място за такива спорове няма. Ако някой обаче продължи с глупостите- ще се надпива с мен на някой сбирка:Р Може и да се залъгвам, но не трябва ли да сме сплотени и да не си бием шамари за глупости?
Активен
GSX-R1000
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 8

Suzuki GsxR Rulez

« Отговор #31 -: Август 19, 2006, 22:09:15 »

За Велико Тарново незнам в какво положение ще е, но знам че на Близнака ще се появи К-4 и ще маже наред Sad.Много поздрави от Варна!

Браво на близнака ако успее да събере да Търново, защото е голам пич и за шест месечен карач дава газ безумно. Евала на такива хора със хас и винаги готови за екшън.С каквото мога му помагам дано да успее, ще се радвам. Но още повече щях да се радвам да съм сега при Здравко и Близнака на Варна и да се чипкаме в морето после да си кантарим отколкото да стоя пред тоз комп да охкам и пъшкам и да си ближа раните от собствената си глупост.
Да прав си близнака е много готин и наистина дава мъжката гас.А на Тарово ще доиде 100%.Ти ще се пускаш ли там.
Активен
Krasimir Djantov
ниво 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 138

« Отговор #32 -: Август 20, 2006, 00:18:21 »

Цитат
Ти ще се пускаш ли там.
Цитат

Да разбира се, стига да ми заздравее ръката до тогава за да стискам съединителя.
В петък преди Търново трябва да ми махнат конците, и евентуално ако всичко е наред газ с мотора. А ко ли пък не с колата но съм там пръв фен.
Лошото на Капинажа е , че отсечката е тясна и много къса и не остова достатъчно място за спиране.
Дано да няма инциденти.
Активен
GSX-R1000
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Suzuki GsxR Rulez

« Отговор #33 -: Август 20, 2006, 10:24:19 »

Цитат
Ти ще се пускаш ли там.
Цитат

Да разбира се, стига да ми заздравее ръката до тогава за да стискам съединителя.
В петък преди Търново трябва да ми махнат конците, и евентуално ако всичко е наред газ с мотора. А ко ли пък не с колата но съм там пръв фен.
Лошото на Капинажа е , че отсечката е тясна и много къса и не остова достатъчно място за спиране.
Дано да няма инциденти.
Да отсечката е много гадна много тясно и опасно за публиката.Дано всичко мине нормално.     
Активен
бат Димо
ниво 5
Неактивен Неактивен

Мотор: Honda VTX1300 S
Публикации: 1550

« Отговор #34 -: Август 20, 2006, 14:15:31 »

Винаги съм се чудил на акъла на "състезателите", които се пускат на такива необезопасени за публиката, а и за самите тях отсечки. Абе не сте ли се замисляли какво може да стане ако някой загуби управление и мотора се вреже в публиката? Разград е добър пример, макар че там мястото беше огромно в сравнение с Велико Търново, а и сравнително малко хора пострадаха.
Джантов, ако бях на ваше място щях да отказвам на организаторите участие в стартове на такива места. Просто е безумно ...
Активен
OnTheEdge
ниво 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 190

342
Ел. поща
« Отговор #35 -: Август 21, 2006, 09:20:00 »

Нещо не бачка проверката по ИП-та , но ми се струва че другаря с острието го гони раздвоение на личността.

Когато нападате някой с обиди се покажете като мъже. Не се крийте за нови регистраций.
  Венци какви неща говориш ве човек, какви раздвоения на личността...? Sad GSX-R 1000 си е съвсем друг човек или може би аз имам 2 акаунта...?
Джантов наистина би Здравко...спор няма човек, не съм казал нищо в тоя пост срещу теб, бях на старта и видях!Моето мнение че от 1 старт нищо не може да се разбере... Very Happy ЗАЯДЛИЦАТА...хехех това плевенски лаф ли е... Very Happy Скорошно оздравяване и на теб... Mad
Активен
Krasimir Djantov
ниво 3
Неактивен Неактивен

« Отговор #36 -: Август 22, 2006, 19:08:34 »

Винаги съм се чудил на акъла на "състезателите", които се пускат на такива необезопасени за публиката, а и за самите тях отсечки. Абе не сте ли се замисляли какво може да стане ако някой загуби управление и мотора се вреже в публиката? Разград е добър пример, макар че там мястото беше огромно в сравнение с Велико Търново, а и сравнително малко хора пострадаха.
Джантов, ако бях на ваше място щях да отказвам на организаторите участие в стартове на такива места. Просто е безумно ...

Димо, спокоино няма да има стартове на В.Търново - Капинажа.
Ако правим нещо ще е по изходни-входни пътища от и за  града в тесен кръг НЕОФИЦИАЛНО И НЕОРГАНИЗИРАНО. Всеки там си носи отговорност сам за себе си.
« Последна редакция: Август 22, 2006, 19:10:30 последно от Krasimir Djantov » Активен
OnTheEdge
ниво 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 190

342
Ел. поща
« Отговор #37 -: Август 23, 2006, 09:35:02 »

Димо, спокоино няма да има стартове на В.Търново - Капинажа.
Ако правим нещо ще е по изходни-входни пътища от и за  града в тесен кръг НЕОФИЦИАЛНО И НЕОРГАНИЗИРАНО. Всеки там си носи отговорност сам за себе си.

Аааа Sad няма ли да има легални гонки...аз таман се навих с мотора да ходя, като не ми пука за раната...а сега гонки няма да има....То там наистина е опасно! Краси със сигурност ли няма да има легални гонки, а само тесен кръг ще си организирате....?
Активен
motor_lady
Гост
« Отговор #38 -: Август 23, 2006, 17:05:37 »

Vijdam che kaka vi Sisa pak se e poqvila.
Kude se izgubi?
Ako nqkoi ima informaciq da spodeli.
leko i bezavariino karane.
Активен
GSX-R1000
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Suzuki GsxR Rulez

« Отговор #39 -: Август 23, 2006, 19:10:05 »

То сабор без кушии не е сабор.
Активен
Krasimir Djantov
ниво 3
Неактивен Неактивен

« Отговор #40 -: Август 23, 2006, 23:32:46 »

Вчера Барни ми казаха, че няма да има днес Мария-Луиза ми се обади и каза ,че ще има. Кво стааа незнам брато.
Ти ела с мотора да си правим компания КОНТУЗЕНИТЕ. Ще направим стартове за временно трудостроени   rulez2 rulez2
Активен
DesiMoto
ниво 2
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 53

348684158
« Отговор #41 -: Август 24, 2006, 09:59:22 »

И аз говорих с Барни,ще има атрактивно каране,стартове НЕ
Активен
BatNuco
ниво 3
Неактивен Неактивен

Публикации: 115

16083294
« Отговор #42 -: Август 25, 2006, 14:30:10 »

Ето и снимки от мен !

http://public.fotki.com/BatNuco/_2006/

и друг линк със същите снимки  Very Happy

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=19054&AlbumId=64722
« Последна редакция: Октомври 13, 2006, 10:36:36 последно от BatNuco » Активен
GSX-R1000
ниво 1
*
Неактивен Неактивен

Suzuki GsxR Rulez

« Отговор #43 -: Август 25, 2006, 19:06:01 »

Вчера Барни ми казаха, че няма да има днес Мария-Луиза ми се обади и каза ,че ще има. Кво стааа незнам брато.
Ти ела с мотора да си правим компания КОНТУЗЕНИТЕ. Ще направим стартове за временно трудостроени   rulez2 rulez2
Ха ха стартове за контузени.какво става с твоита ръка оправя ли се.
Активен
Страници: 1 2 [3]   Нагоре
Изпечатай
www.MotoForum.bgКонцентратМултимедияТема: Мотосъбор Разград 2006 - снимки

Online Store
A-Pro TRIP
A-Pro TRIP

Цена: 305.2лв.

A-Pro - IBIZA  колан
A-Pro - IBIZA колан

Цена: 44.0лв.

Pirelli Diablo 190/50 ZR17
Pirelli Diablo 190/50 ZR17

Цена: 259.0лв.

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.725 секунди с 21 запитвания.